Samenwerken? 06 29606347

EEN PLANT PER POST, HOE GAAT ZOIETS?

IK HOU VAN GROEN! Voordat onze muur de geel/roze colour blocking kreeg had hij een mooie diepgroene kleur. Maar ik hou vooral van groen in de zin van planten. Ik ben dol op het bos, hou van weelderige tuinen en ook in huis vind ik planten een echte aanvulling. Naar mijn mening maken planten een interieur echt compleet. Het brengt de boel letterlijk tot leven!

Te veel liefde, dat kan echt.

Sinds ik uit huis ben en dat is al een poosje 😉 heb ik ook planten in huis. Meestal maar een paar en heel eerlijk, het koste me altijd erg veel moeite om mijn mooie groene vriendjes in leven te houden. Ondanks alle liefde en aandacht die ze van me kregen, met lekker veel drinken en een plekje in de zon.. Ooh die arme planten!! Het is dat ik weet dat ik het echt uit liefde deed maar die planten hadden geen goed leven bij mij. Jullie zullen wel begrijpen dat het verloop van planten bij mij erg groot was. Ik kwam er maar niet achter wat ik fout deed en dat maakte het plezier van planten in huis toch wel een stuk minder groot moet ik zeggen.

Een handleiding voor elke plant.

Toen we verhuisden naar ons huidige huis begon ik met een Yucca en een Calathea. In het begin stonden ze beide te stralen en was ik weer een trotse planten moeder. Maar de Calathea bleek een ingewikkeld typje te zijn en al gauw stond ze er maar zielig bij. Toen ben ik gaan googelen, wat deed ik nou toch verkeerd?? Zo kwam ik terecht bij 123planten. Een website met een enorme keus aan planten en bij elke plantensoort een uitgebreide handleiding over hoe deze te verzorgen. Mijn mooie Calathea heb ik helaas niet meer kunnen redden maar vanaf dat moment zocht ik elke nieuwe groene aanwinst even op, op de website en leerde ik steeds beter mijn planten kennen! Denk nu niet dat het nooit meer mis gaat, heel af en toe verdwijnt er nog een plant in de kliko. Maar de frequentie is veranderd van regelmatig naar zelden en dat is toch wel een hele verbetering al zeg ik het zelf.

Mijn eerste plant per post

Dat je bij 123planten dus ook een groot assortiment planten hebt om thuis te laten bezorgen wist ik al een poosje. Maar heel eerlijk? Ik zag dat niet zo zitten, online een plant uitzoeken en dan zeker een veel lelijker exemplaar thuis bezorgd krijgen. En hoe ging dat dan, hoe worden die planten verpakt en vervoerd, komt ie wel heel aan? Ik durfde het niet aan. Toen Wendy van 123planten contact met mij zocht voor een leuke samenwerking was het voor mij dus de uitgelezen kans om het nu eens te ervaren, zo’n plant per post. Het begon met het kiezen van een plant. Je kunt gelijk zoeken op een bepaalde planten soort maar je kunt bijvoorbeeld ook zoeken op formaat of op makkelijke planten. Zo is het heel eenvoudig om te zoeken naar een plant die past bij jouw wensen.

Verliefd op Fabian

Ik twijfelde nog een beetje over een drakenbloedboom tot ik de prachtige Polyscias Fabian zag, ik was op slag verliefd! Een prachtige grote plant, een boom bijna, met zijn mooie stammen. Geen gemakkelijke plant maar ik viel er als een blok voor en gezien het aantal planten wat ik tegenwoordig in leven weet te houden durfde ik het aan 😉 Afgelopen donderdag kwam hij binnen en alle zorgen die ik had over het versturen van mijn mooie plant waren geheel onnodig. De plant kwam perfect en met zorg ingepakt bij me aan. En wat een feestje om uit te pakken!! Naast deze prachtige plant koos ik ook een mooie pot en samen vormen ze een mooi geheel! De nodige informatie over hoe ik deze knapperd het beste kan verzorgen had ik natuurlijk al online gelezen. Dus nu weet ik precies hoe ik mijn nieuwe groene vriend de juiste hoeveelheid liefde kan geven.

Kans maken op een plant per post?

Ik ben dus echt super enthousiast over deze manier van een nieuwe plant uitzoeken en wie weet volgen er wel meer! In elk geval mag ik 1 van jullie ook de kans geven om het zelf te gaan ervaren. Namens 123planten mag ik €75 shoptegoed weg geven!! Wat moet je doen om kans te maken, heel eenvoudig;

• Volg mij @mindy_schroor en @123planten op instagram
• Ga naar mijn instagram account, like de post waarin ik deze winactie aankondig      en tag daaronder twee vrienden die dit ook wel willen winnen.
• Wil je een extra lootje in de pot? Laat hieronder dan een reactie achter met je        instagram naam.

Meedoen kan tot zaterdag 13 juli. Op zondag 14 juli maak ik de winnaar bekend op mijn instagram pagina. Heel veel succes!!

         – Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met 123planten

Like this article?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Geef een reactie

Deze post heeft 67 reacties

 1. Wat een leuk blog heb je er weer van gemaakt! Ik doe zeker mee hoor, ik heb altijd plek voor een groene beauty!

  1. Super leuk Judith, veel succes!!

 2. @Simonevdhazel

  Wat goed eens te lezen hoe dit gaat, heb het me steeds afgevraagd. ik zie allemaal knappe groene vrienden voorbij komen , maar had inderdaad ook echt geeeen idee hoe dat allemaal “ goed “ kon gaan! Welkom thuis Fabian.

  1. Ja dat is toch een beetje moeilijk te geloven hè Maar het werkt dus echt hahaha

 3. Leuk geschreven Mindy mooie plant ook! Ik sla deze actie zeker niet over!! en doe graag mee!!

  1. Ah leuk meis en bedankt voor je compliment❤ Veel succes!! xx

 4. Zo leuk om te lezen. Ik check daar ook altijd voor meer info over mijn planten. Super duidelijk! Dus doe graag mee

  1. Ooh wat leuk om te horen! Super handig hè?! Succes meis! xx

 5. Leuk! Ik doe graag mee! Hier komt er als maar meer groen in huis!

  1. Planten brengen zoveel gezelligheid in huis! Leuk Marja

 6. Super mooi Mindy! EN leuk geschreven.
  Xxx Kim

  colorful_kimmes ♥️

  1. Ah lief!!! Dank je wel meis xx

 7. Wat een gave plant!

 8. Mooie plant zeg! Die Fabian laat de harten wel sneller kloppen. Ik maak graag kans op het shoptegoed om zelf ook zo’n mooie plant in huis te halen. 🙂

  Liefs,
  Joyce
  @huisnummer74

  1. Jaa wat een knapperd hè!! Leuk dat je me doet Joyce, veel succes!! xx

 9. Wauw, wat een mooie plant! Ik heb het nooit gedurfd om online een plant te kopen, maar zo te zien komt het goed. Toch maar eens proberen! Doe graag mee.

  1. Ja ik vond het dus ook echt spannend maar dat was nergens voor nodig!! Leuk dat je mee doet, veel succes!!

  1. Leuk dat je mee doet!! Veel succes

 10. Wat een leuke blog en wat is je website mooi geworden Min!
  Het lijkt mij best spannend om een plant via de post te bestellen, dus ideale kans om een gokje te wagen! Als ik win kan ik het mooi proberen en ik zoek nog een mooie plant voor in de achterkamer

  1. Aah lief, dank je wel Marlies!! Ja ik ben er ook zo een die het eerst zelf noet ervaren hoor Veel succes!! xx

 11. Heel herkenbaar. Ik gaf altijd te veel liefde zodat ze erin verdronken… lees: te veel water dus . Ik heb altijd ruimte voor groen in huis dus doe mee hoor Mindy

  1. Hahaha ja precies dat dus! Veel succes Lin!! xx

 12. Wat een te leuke blog weer. Leest heerlijk weg! Ik doe graag mee met de winactie! @fleurbolinde

  1. Wat een mooi compliment, dank je wel❤ Leuk dat je mee doet , veel geluk

 13. Wat een toffe blog weer Min en hij staat pprrrachtig bij je !
  Luf planten ook als een malle dus doe ook graag mee !
  Groetjes Carla en een fijne zondag! Xxx

  1. Aah leuk Carla, veel geluk ❤

 14. Mijn Calathea is onlangs ook in de kliko verdwenen…. ga snel maar even op de site van 123planten.nl kijken voor verzorg tips want ik mis hem nu al….
  Fijn weekend!
  X Reina

  1. Hahaha herkenbaar dus!! Ik vind de website echt ideaal!!

 15. Oohhh lieve Mindy, jouw tweede blog en wat heerlijk geschreven. Ik doe heel graag mee. Ik kijk nu ook al uit naar jouw volgende blog. XX

  1. Dank je wel lieve Yvette❤
   Heel veel succes voor jou xx

 16. Leuk verhaal en hoopvol dat groene vingers toch aan te leren zijn !!!! Tof !

  1. Jaaa absoluut!!! Gewoon goed inlezen

 17. Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 @nienkemjg

 18. Ik doe heel graag mee. Superleuke actie

 19. Wat een leuk artikel! Ben ook dol op planten in huis ☺️ Liefs, @cindyvrooijem

  1. Dank je wel, wat lief!
   Leuk dat je mee doet , veel geluk

 20. Wat een knapperd is het! Hier ook zo blij met de mijne Leuke blog weer en ik doe mee uiteraard!! @andrea_groot

  1. Jaaa echt een beauty
   Leuk lieverd, veel geluk

 21. Leuke blog!! En herkenbaar van de calethea
  Bij onze planten kinderen ook eentje die er suïcidaal uitziet

  Groetjes Arco ☺️

  1. Dank je wel!!
   Haha ja de Calathea is echt een zinnig typje
   Misschien kun je haar nog redden, succes!!
   xx

 22. @lindabuijnsters

  Jaaaaa leuk!! mooie planten hebben ze ook. Heb nog genoeg op mijn wensenlijstje staan!

  1. Ja kiezen is nog best lastig hoor!!
   Succes

 23. Zoooo leuk. Ik had er ook eentje….tot vorig jaar zomervakantie en de buuf iets te vriendelijk was voor een aantal van mijn plantjes. Oeps….

  Dianthavdk84 is mijn instanaam!

  1. Ja dat is altijd lastig hè met de oppas. Ik laat ze liever allemaal wat minder water krijgen daar kunnen ze vaak beter tegen

 24. Wat n leuke blog weer Mindy! En ook fijn om te lezen dat het dus wél kan, n plant via de post! Ook ik ben daar altijd nogal huiverig voor (geweest) Ik heb altijd plaats voor nog meer groen dus ik doe graag mee! Liefs Sylvia

  1. Ah lief, dank je wel!!
   Ja ideaal hoor, vooral met zo’n reus
   Veel geluk❤

 25. @principessaprisci
  I need die plant!!!!

 26. Leuk geschreven en zeer herkenbaar ;).
  Ik ga snel ff je IG post liken en twee plantenliefhebbers zoeken zodat ik ook mee kan dingen.

  1. Hahaha ja hè?
   Maar al doende leert men en met goeie tips komen we een heel eind
   Veel geluk Marjan

 27. Wat een leuk stukje!! @aarnsrianne

 28. Heb ik je geweldige giveaway toch bijna gemist! Ik doe op de valreep nog even mee hoor! Wil ook wel zo’n groene vent in huis!
  En je blog is ook weer top!

  1. Aah leuk meis!
   Dank je wel en veel succes❤

 29. Woeeehoeeee sinds 2 maanden zijn wij verhuisd en na het lezen van jouw leuke blog, heb ik gelijk ontzettend veel zin gekregen om onze woonkamer aan te kleden met mooie planten van 123planten.nl Een drakenbloedboom zou fantastisch bij ons in huis staan

  Heel veel liefs,

  Hester

  1. Ah wat ontzettend leuk!!
   Heel veel succes❤

 30. Prachtig al de kleuren in je huis. Eerste keer een plant bestellen vond ik ook spannend, maar nu helemaal geweldig. Zoveel keus.

  1. Dank je wel!
   Ja echt ideaal hè, vooral met zo’n groot formaat

 31. Leuke blog en winactie! Heb me veel door jouw posts laten inspireren bij de inrichting van ons eerste appartementje Hier ondertussen al 30 planten op een kleine 30m2 staan, maar er is altijd ruimte voor nog een nieuwe!

 32. Ik doe nog snel mee! @graciellajayden is mijn instagram. Ik ben nu al verliefd op Fabian. Zal mijn vriend leuk vinden

 33. Wat leuk en herkenbaar ook geschreven. Doet me dan toch wel goed te lezen dat het nog goed kan komen dus ook met mijn groene handen Ik ga eens een kijkje nemen. Helaas net te laat voor de winactie

Geef een reactie