Brave Ground voor de slaapkamer

Al een hele tijd geleden vroegen mijn schoonouders mij voor de eerste keer om ze te helpen met hun slaapkamer. Er was daar namelijk een groot gebrek aan sfeer en gezelligheid. Toen ik van Flexa een preview ontving met de nieuwe kleur van het jaar zag ik een mooie combinatie met de wensen van mijn schoonouders. Brave Ground was de perfecte kleur voor de slaapkamer.

De slaapkamer kon wel wat liefde gbruiken

De reden dat het even heeft geduurd voor ik met dit project aan de slag ging was het verschil in smaak. Zoals jullie weten is mijn stijl vooral kleurrijk en soms lijk ik alleen roze tonen te gebruiken. De smaak van mijn schoonouders is iets meer ingetogen 😉 en roze behoort niet tot hun favorieten. Brave Ground is misschien niet een kleur die veel mensen bij mij zouden plaatsen.  Eigenlijk getuigde het dus wel van veel vertrouwen dat ze mij de vrije hand wouden geven om van hun slaapkamer de gewenste droomkamer te maken.

Dus aan de slag dan maar

Brave Ground perfect voor de slaapkamer

Ik heb ontzettend lieve en zorgzame schoonouders. Ze staan altijd voor ons en hun andere kinderen klaar. En we kunnen echt altijd bij hun terecht. Wel belangrijk dus om deze band in stand te houden. Naast lief zijn ze ook vrij zinnig in wat ze wel en niet mooi vinden. Help, voel je de druk al toenemen? Eigenlijk durfde ik deze uitdaging dus gewoon niet aan. Dat durf ik best te bekennen. Maar zoals gezegd toen ik de preview ontving van de nieuwe kleur van het jaar wist ik dat deze mooie Brave Ground een perfecte match zou zijn voor de slaapkamer.

brave ground voor de slaapkamer
een touch off Mindy

En eerlijk gezegd had deze slaapkamer ook echt wel wat liefde en aandacht nodig! Aan de slag dus maar. Gezamenlijk zijn we gestart met het maken van een plan. Want ook al ken ik mijn schoonouders best goed. Het was wel belangrijk om hun wensen goed in kaart te brengen. Nadat we een duidelijke visie hadden van de stijl en de sfeer die er moest komen ging ik in m’n eentje verder. Dat betekende een kleurenpalet maken, shoppen, schilderen en stylen. Voor Flexa schreef ik een uitgebreid blog over deze klus. Dus wil je meer weten over hoe ik dit heb aangepakt en foto’s zien van het eindresultaat klik dan hier.

brave ground voor de slaapkamer

Wat ik alvast kan verklappen is dat het niet is wat je bij mij zou verwachten. Maar toch is het kleurrijk en herkenbaar Mindy. Ik hoop dat je het daar mee eens zult zijn!

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Deense zomer

  Knap werk Mindy! Ik ben niet fan van Brave Ground, maa ik vind dat je hem hier goed hebt toegepast. Heeft veel meer warmte en samenhang gegeven.

  1. Mindy

   Dank je wel Linda! Ja hij past ook echt bij de wensen

   1. Sarah

    Wow je hebt zo een hele mooie bedhemel voor ze gemaakt! Top gedaan

    1. Mindy

     Jaa sfeervol he! Dank je wel Sarah

  1. Mindy

   Dat zou een eer zijn! Dank je wel lieverd.

 2. Danny

  Wauw Mindy, wat een verschil, echt heel mooi. Ze zijn er vast heel blij mee. Liefs

  1. Mindy

   Ja gelukkig wel haha. Lief dank, dank je wel! X

 3. Yvette

  Jjjaaa Min het is echt prachtig geworden. Die kleurvlakken zo mooi. Heel mooi geheel meis ♡.

  1. Mindy

   Lief, dank je wel Yvette!!

 4. Jacqueline Schilperoort

  Wat heb je dat mooi gedaan zeg, super mooi!

 5. Debby

  Super mooi!!! Ik ben geïnspireerd en ga deze kleur ook gebruiken voor de slaapkamer. Nog een ander vraagje…..waar is het dekbedovertrek van?? Groet, Debby

  1. Mindy

   Hi Debby,
   Wat leuk om te horen! Dat wordt vast mooi. Het dekbedovertrek komt van de Jysk.
   Groetjes xx

 6. Maaike

  Wat mooi Mindy, het vloerkleed verbindt alle kleuren ook zo goed. Waar heb je dat gekocht? groet, Maaike

  1. Mindy

   Dank je wel Maaike! Het vloerkleed is gaaf he. Deze komt van de kwantum. Groetjes

Geef een reactie