budget keuken makeover

Budget keuken makeover

Zoals jullie op mijn instagram hebben kunnen lezen heeft onze keuken een grote budget makeover gehad! Het is alweer enige tijd geleden dat ik daar mee van start ging En ik heb jullie best een tijdje laten wachten. Maarrr eindelijk kan ik het resultaat met jullie delen!

De meeste mensen die mij volgen op instagram weten dat ik van veranderen hou. Toch heeft het een hele tijd geduurd voor ik de keuken heb voorzien van een totaal nieuwe look. Lange tijd had ik de wens om een compleet nieuwe keuken te plaatsen. Maar er kan maar zoveel en er moeten keuzes gemaakt worden. Aangezien onze badkamer ook echt een flinke opknapbeurt nodig had besloot ik de keuken een budget makeover te geven.

Het was even een klus want we hebben echt alles aangepakt. Maar ik kan je vertellen dat je ook met een klein budget een groots resultaat kunt boeken! Voor Flexa ging ik aan de slag met Flexa mooi makkelijk keukenkasten. Hiermee gaf ik onze keuken een compleet nieuwe look. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier om de volledige blog te lezen en de foto’s van het eindresultaat te bekijken.

een nieuwtje

En als je dan toch op de website van Flexa bent kun je gelijk een kijkje nemen op mijn pagina.

Ik ben namelijk één van de 10 kleurambassadeurs van Flexa. Daarom heb ik vanaf vandaag een eigen inspiratie pagina op hun website. Hier kun je meer vinden over mijn kleurgebruik en mijn stijl. Ook zijn hier alle blogs die ik schreef voor Flexa verzameld. Kun je ze dus rustig nog eens doorlezen 😊 

Natuurlijk ben ik super blij en ook best wel trots dat ik bij deze toffe groep inspirators hoor! En ik zou het dan ook heel leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn pagina.

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Marilu

  Ooowww wat is het prachtig geworden. Echt!! Wat een mooie kleur en wat een mooi geheel is het geworden met het eet gedeelte. Inderdaad met een klein budget een grote metamorfose .ik hou ervan. Door de greepjes zelfs een beetje chique. En jij past helemaal in het totaal plaatje.
  Liefs,
  Marilu

  1. Mindy

   Ja goed he Marilu! De keuken hoort er nu helemaal bij
   Bedankt voor je lieve reactie!
   xx

  1. Mindy

   Lief, dank je wel Linda!!

 2. Yvette

  Super gaaf geworden Min wow . Nou vond ik die serie keukenkastjes van Ikea altijd al top maar hoe gaaf zeg . Ik had trouwens ook niets anders verwacht

  1. Mindy

   Je bent een lieverd!!!
   Dank je wel❤

 3. Jeanette

  Wouw prachtig zeg!!! Gaaf die kleuren!
  Waar zijn de handgrepen van?

  1. Mindy

   Ah dank je wel!! De grepen zijn van ikea

 4. Carla

  Jaaaa ontzéttend gaaf geworden Min !
  Echt tof !

  1. Mindy

   Lief, dank je wel Carla!

 5. Jacqueline Schilperoort

  Wat heb je dat goed gedaan zeg, heel mooi geworden, en past ook heel goed bij de rest van je huis!

  1. Mindy

   Ja nu hoort de keuken er echt bij hé! Dank je wel

 6. Peet

  Hoi Mindy!
  Een goed idee en een mooie kleur uitgekozen! Netjes geverfd ook; Die keukenelementen van Ikea heb ik altijd al een hele mooie modulaire oplossing gevonden.
  Een goed idee om deze met 1 aanrechtblad met elkaar te verbinden.
  Ik vind alleen de keuze voor het witte aanrechtblad jammer, dat haalt de “warmte” er wat uit;
  Ik had hier voor een houten aanrechtblad gekozen of van melamine een donkerdere kleur; puur en alleen om de warmte die je overal terug ziet in je huis, ook hier terug te laten komen.

  Groetjes! Peet

  1. Mindy

   Bedankt voor je reactie! Wij zijn ook erg blij met de kleur voor de kastjes. Ik hou heel erg van marmer(look) dus voor ons is het perfect. Maar smaken verschillen natuurlijk!
   Liefs

  1. Mindy

   Dank je wel lieverd!!!!
   Liefs xx

 7. Cathalijne

  Hi Mindy!
  Waar heb je dat behang vandaan?
  Geweldig!

  1. Mindy

   Hi Cathalijne,
   Het behang is van Fleur des Fleurs, neem maar eens een kijkje zoveel prachtig behang!
   Liefs Mindy

Geef een reactie