de nieuwe samsung bespoke koelkast

De nieuwe Samsung Bespoke koelkast

Afgelopen week kreeg ik een herinnering; de make over van onze keuken ging een jaar geleden van start!! Het werd een keuken die helemaal bij ons en de rest van ons huis past. Met veel kleur en gewaagde keuzes. Echter bleef er al die tijd nog één doorn in het oog. Maar met de komst van de nieuwe Samsung Bespoke koelkast is dat nu ook verleden tijd.

De nieuwe koelkast van Samsung Bespoke

Toen ik een bericht kreeg van Samsung waarin hun nieuwe Bespoke koelkast werd uitgelicht wist ik meteen dat dit voor ons de perfecte match zou zijn. Samsung zet met de Bespoke-lijn namelijk echt iets nieuws neer. Revolutionaire designkoelkasten met een modulair en aanpasbaar systeem. Het is de eerste lijn koelkasten die je volledig kunt ontwerpen naar jouw smaak. Zo kies je dus altijd wat bij jou past! Wat mij natuurlijk het meeste aansprak is dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Eventueel kun je zelfs verschillende kleuren combineren.

de nieuwe samsung bespoke koelkast

Maar naast verschillende kleurkeuzes beschikt de Samsung Bespoke ook over andere goede kenmerken. Zo heeft deze koel- of vrieskast de SpaceMax™ Technology. Dit houdt in dat de wanden veel dunner zijn dan bij een reguliere koelkast. Zo heb je dus meer ruimte om je voedingswaren op te bergen zonder dat het formaat of energie verbruik toenemen. Daarnaast zorgt deze koelkast met de All-Around Cooling er voor dat elke hoek in de koelkast gelijkmatig gekoeld wordt. De Metal Cooling plaat zorgt er voor dat de koelkast van binnen de juiste tempratuur heeft. Ook als de deur regelmatig geopend wordt blijft de juiste tempratuur behouden, zo blijven je etenswaren beter bewaard!

Bespoke heeft de looks

Natuurlijk zijn de functies en het gebruiksgemak van huishoudelijke apparaten het belangrijkst bij de keuze die je maakt. Maar ik ben nu eenmaal een groot interieur liefhebber en bij zichtbare apparaten spelen voor mij de looks dus zeker ook een rol! En dan zit je met de nieuwe Samsung Bespoke koelkast dus echt goed. Zoals ik eerder al zei kun je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. De mogelijke kleuren zijn; Clean Black, Glam Navy, Satin Skyblue, Satin Beige, Beige en Lavender die zijn afgewerkt in glanzende glas of matte metaal look.

de verschillende mogelijkheden in kleur en afwerking

Het zal vast geen verassing voor jullie zijn dat mijn keus is gevallen op de kleur Lavender. Deze mooie zacht lila tint past perfect bij de kleurkeuzes die we een jaar geleden al maakten. Onze oude koelkast stak toen echt vreselijk af bij het geheel. Maar de nieuwe Samsung Bespoke koelkast maakt het plaatje helemaal compleet. Ik krijg dan ook steeds een lach op mijn gezicht als ik onze keuken binnen loop en deze knapperd daar zie staan. Vanwege de ruimte kozen we voor een koel- vriescombinatie. Maar als we meer ruimte hadden gehad was ik waarschijnlijk voor een aparte koel- en vrieskast gegaan in twee verschillende kleuren!!

Wij hebben de koelkast nu een week in huis en ik ben erg tevreden. Over de looks maar ook zeker over de prestaties. Het is gewoon een hele fijne, ruime koelkast. Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd wat jullie van onze nieuwe Samsung Bespoke koelkast vinden? Maar ook welke kleur en uitvoering jullie favoriet is? Hieronder een aantal foto’s van onze gekozen Samsung Bespoke.

Liefs Mindy

 

-dit blog kwam tot stand in samenwerking met Samsung-

 

Heb je deze blogs al gelezen?

De keuken make over

Tegels voor de keuken

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Deense Zomer

  Wauw die is heel erg mooi Mindy ! Gaaf zeg.

  1. Mindy

   Ah lief, dank je wel Lin. Ben erg ook echt blij mee!!

 2. Hinke

  Beautiful fridge/freezer combination.

  1. Mindy

   Thank you Hinke, it’s the perfect combination for our kitchen

  1. Mindy

   Ja gaaf he! Thanks lieverd ♡

Geef een reactie