een muurcirkel van Dutch Sprinkles

Een muurcirkel van Dutch Sprinkles

Rond is hip! Je ziet de ronde vorm in elke interieurstijl terug komen. Of je nou houdt van Eclectisch, Scandinavisch of een Industrieel interieur, met een ronde vorm zit je altijd goed! En een muurcikel van Dutch Sprinkles is nou echt zo’n item wat toe te passen is in elk interieur.

Bij Dutch Sprinkles kun je namelijk kiezen voor een kant en klare muurcirkel maar je kunt ‘m ook volledig zelf samenstellen. Zo is het mogelijk om een eigen foto aan te leveren met bijvoorbeeld je kinderen of huisdier voor een heel persoonlijk resultaat. Maar het is ook mogelijk om een afbeelding te kiezen uit een grote databank. Daarnaast kun je ook nog kiezen van welk materiaal je je muurcirkel graag wilt. Zo kun je kiezen voor karton of Forex maar ook voor een behangsticker of dibond zodat je zelfs buiten een mooie muurcirkel neer kunt hangen.

een muurcirkel van Dutch Sprinkles
Ronde vormen brengen zachtheid in je interieur

Ronde vormen in je interieur

Zoals ik al zei; rond is hip! Je ziet de ronde vormen al een tijdje veel gebruikt worden in het interieur en ik denk dat dat voorlopig ook zo blijft. Rond oogt vriendelijk en het geeft een vrouwelijke zachtheid aan je interieur. Daarnaast zorgt het voor een speels effect  (I’m all for that) En het doorbreekt de vaak rechte lijnen in een kamer. Ik hou van ronde vormen en had er natuurlijk ook al een aantal in huis. Zo heb ik een aantal ronde tafeltjes en kussen, is het panterkleed rond en ik heb zelfs al een cirkel op de keukenmuur geschilderd. Een rond schilderij had ik nog niet maar stond al wel een tijdje op mijn wensen lijstje. De muurcirkel van Dutch Sprinkles was dus een perfecte toevoeging.

Wil je meer weten over mijn interieur stijl? Lees dan hier.

een muurcirkel van Dutch Sprinkles
Haarscherpe afbeelding en mooie kleuren

De keuze is reuze

Toen ik van Jildau van Dutch Spinkles een muurcikel uit mocht zoeken was ik er vrij snel uit dat ik voor een custom muurcikel wou gaan. Ik hou van een persoonlijke touch dus dit is dan gewoon perfect. Maar om dan een afbeelding te kiezen is voor mij toch best een dingetje. Er is altijd zoveel moois te kiezen en ik wil natuurlijk wel de beste keuze maken. Ik twijfelde eerst of ik voor een beetje een gekke print zou gaan maar uiteindelijk leken bloemen mij een goede keus. Jildau heeft me wat tips gegeven over hoe ik het beste kon gaan zoeken in de databank en uiteindelijk vond ik deze mooie bloemenprint. Mooie heldere bloemen op een warm paarse achtergrond. Ik koos voor een cirkel in de grootste maat van dibond zodat ik ‘m eventueel ook buiten kan ophangen.

Hij staat super op de plek waar ik m in gedachten had

Mijn muurcirkel van Dutch Sprinkles

Toen ik afgelopen week het pakket met de muurcirkel binnen kreeg vond ik dat best even spannend. Je gaat je gemaakte keuzes dan natuurlijk in het echt zien en ik hoopte dat de kleuren net zo mooi waren als op de afbeelding die ik had gekozen. Nou dat zijn ze hoor! Het is een haarscherpe afbeelding en de kleuren zijn mooi intens. Precies zoals ik me had voorgesteld. Het Dibond heeft een mooie matte afwerking waardoor de print vanuit elke hoek mooi uitkomt. Ook het plekje waar ik ‘m in gedachte had, op de blauwe muur boven de bank, was erg mooi! Maar natuurlijk ben ik ook nog even gaan kijken of hij ergens anders ook mooi zou hangen. Naast de paarse kast bleek ook een super mooi plekje! Na wat geschuif  met de spullen die daar stonden was ik er uit. Hier blijft ie voorlopig hangen.

Zo mooi, hier blijft hij voorlopig hangen

En er is meer

Naast losse muurcirkels verkopen ze bij Dutch Sprinkles ook klokken. Dat is zelfs het product waar Dutch Sprinkles ooit mee is gestart. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een pakket. Deze bestaat uit twee muurcirkels van verschillende grote en een klok. Ook hierbij kun je kiezen voor een beschikbare afbeelding of custom made. Zo is er dus altijd iets van jouw smaak! Mocht je nou zelf graag wat ronde vormen toe willen voegen in je interieur dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van Dutch Sprinkles. Of volg ze op instagram voor meer inspiratie. Hoe vinden jullie de muurcirkel bij mij aan de muur?

Liefs Mindy

-Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Sprinkles-

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Marjo

  Ik ben wederom fan! Hartstikke mooi zeg, en weer een super leuke blog Min!

  1. Mindy

   Ah fijn dat je het weer leuk vond!
   Ja hij is gaaf hè, blij mee!

  1. Mindy

   Ja mooi hè, ik hou ook echt van rond!
   Dank je wel Marjolein, jij ook een fijne dag

 2. Deense zomer

  Staat mooi. Rond doorbreekt de harde rechte lijnen en geeft een speels effect. Mooie print en kleuren heb je gekozen! Liefs Linda

  1. Mindy

   Super lief Andrea, dank je wel!!
   Liefs x

 3. Jennshomestyle

  Mooi wat ronde vormen in een interieur doen!
  Super tof is weer een plaatje bij je!

  1. Mindy

   Lief, dank je wel Jenny xx

Geef een reactie