februari '21

FEBRUARI ’21 winterweer en meer

Februari zit er al weer op! Waar ik dit normaal gesproken één van de saaiste maanden van het jaar vind was deze Februari toch behoorlijk enerverend. Er gebeurde van alles en we gingen van het ene uiterste naar het andere uiterste. Mijn maandoverzicht;

Tja het begon niet al te best. Misschien is het niet slim om mijn mening te delen als het gaat om dit soort onderwerpen. Het ligt gevoelig bij vrijwel iedereen en we hebben gezien wat voor verdeeldheid er ontstaat in het land. Ik heb het natuurlijk over dat rottige virus en  de lockdown. Jongens wat maakt dat hele gebeuren me verdrietig. Gesprekken uit de weg gaan omdat je weet dat de ander er niet hetzelfde instaat. Niet durven zeggen wat je er van vindt. Maar ik deel het hier toch, het houdt me bezig en ja ik heb ook een mening. Op 2 februari werd de lockdown verlengd tot in ieder geval 1 maart. Wat een domper!! Voor iedereen maar ik denk toch vooral voor alle ondernemers die al tijden klem zitten. Wel kwam er de mogelijkheid voor click en collect.

Nu heb ik zelf 20 jaar in de detailhandel gewerkt. Dus de ontwikkeling van webshops was iets wat we hebben zien ontwikkelen. Gaan de webshops het overnemen van de stenen winkels? Dat was een vraag die ons altijd bezig hield. Maar tot de dag van vandaag is dat niet gebeurd. Waarom? Mensen willen voelen, zien, ervaren, ze willen gezelligheid, advies en verrast kunnen worden. Dus sorry maar dat stomme click en collect was voor mij een zoethoudertje waar niemand echt wat aan had. Daarnaast zijn er zoveel andere ondernemers de dupe van deze lockdown. Begrijp me niet verkeerd, ik geloof in dit rottige virus en ik begrijp ook dat er maatregelen zijn. Maar waar ligt de grens..?

Februari gaf ons winterweer

Veel meer wil ik er eigenlijk ook niet over zeggen, maar het zit me hoog. En dit maandoverzicht is bedoeld om een stukje persoonlijkheid te laten zien. Wel zo eerlijk dus om dit gevoel dan ook te delen. Maar ondanks dat dit me erg verdrietig maakte deze maand had ik ook veel geluksmomentjes. Een hele onverwachte was de lading sneeuw en ijs die we de tweede week van februari over ons heen kregen. Het onverwachtse zat ‘m voor mij vooral in het feit dat ik heb genoten van dat winterse weer. Niks tegen de winter hoor, een ijskoude dag met frisse gezonde lucht kan ik best waarderen. Alleen heb ik dus echt helemaal niks met sneeuw, laat staan ijs!

Maar jongens wat een pret hebben we met z’n allen gehad!! Sleeën, sneeuwballen gooien en hier en daar een sneeuwpop. Een heleboel mensen op de schaats en alle prachtige plaatjes die voorbij kwamen. Het was echt volop genieten!! Natuurlijk genoot ik het allermeest van Ravi die vol verwondering en enthousiasme rond stapte in de sneeuw en met geen mogelijkheid meer binnen te krijgen was. Van Nayla die kon gaan schaatsen met haar vriendinnen en daarna binnenkwam met een blos op haar wangen en ook onze eigen wandelingen in die krakende sneeuw. We hebben weer mooie herinneringen gemaakt!!

14 februari, de dag van de liefde

Naast het winterse weer bracht deze maand mij nog meer mooie dingen. Zo hadden we natuurlijk Valantijnsdag! Veel mensen hebben niet zoveel met deze commerciële liefdesdag maar ik hou er van. Ik hou gewoon heel erg van liefde en heel veel van mijn lief 😊 Op ‘Een goed verhaal’ de website van Mirjam Hart vond ik super leuke cadeau tips voor Valentijn. Ik gaf Theo een invulboekje over liefde. Een boekje vol vragen wat en waarom je geliefde zo speciaal is. Eigenlijk gaf ik ‘m twee, één ingevuld boekje voor hem en een lege die hij in mag vullen voor mij. Je moet tenslotte zelf de slingers ophangen haha. Het was echt een goeie tip, leuk om in te vullen en Theo vond het leuk om te krijgen. Maar als je niet van Valentijnsdag houdt kan je zoiets natuurlijk ook op elke andere dag geven.

Februari

work

Ook had ik een leuke online meeting voor de kick off van Flexa waarmee ik ook dit jaar weer mooie samenwerkingen mag doen. Fijn dat we op deze manier toch een soort van ontmoeting hebben en samen kunnen sparren. Het blijft echt onwijs tof om met mooie merken en leuke bedrijven te mogen samenwerken. Zo kreeg ik deze maand ook bezoek van Mandy en Paloma, de dames achter Zebbs. Dit was een hele fijne en bijzondere ontmoeting en ik voel een enorme verbondenheid. Binnekort zal er ook een blog komen over ZEBBZ en daarin zal ik ook vertellen wat deze samenwerking voor mij extra speciaal maakt.

Het is iets waar ik ook echt enorm trots op ben, dit soort mooie samenwerkingen. Inmiddels heb ik natuurlijk ook gewoon best wat opgebouwd met mijn Instagram account en mijn website. Als mensen vragen wat ik doe durf ik ook met steeds meer zekerheid te zeggen dat ik een ondernemer ben en dat dit mijn werk is. Hoewel ik ook nog steeds vaak het idee heb dat mensen het niet serieus nemen. Vooral als je zegt dat je Influencer bent zie je mensen nogal eens vertwijfeld kijken. Misschien maar eens een blog over schrijven? Daarin zal ik niet de eerste zijn, maar ik heb toch nog vaak het gevoel dat mensen niet zien wat dan precies het werk is wat we doen.

een mooie afsluiter

Ook ben ik in februari bezig geweest met het uitwerken van een nieuw item voor mijn blog. Namelijk een binnenkijker blog waarin ik elke maand bij iemand op de bank plof. Niet echt natuurlijk, maar gezellig samen met jullie een online bezoekje. Daar hoop ik jullie te verassen met mooie interieurs en inspirerende mensen. Volgende week kun je de eerste ‘Op de bank bij..’ verwachten. Mocht je het zelf heel leuk lijken om ons in deze binnenkijker blog kennis te laten maken met jou en je interieur? Stuur me dan gerust een berichtje!!

Een maand die niet heel hoopvol begon eindigde met een week vol prachtig lente weer. Ik hou van de lente en de herfst, jaargetijden waarin veel verandering te zien is. Hopelijk is deze week ook een beetje een voorteken van verandering op andere vlakken. De laatste persconferentie geeft in elk geval weer wat mogelijkheden en misschien wat hoop. Ook gaat Ravi vanaf volgende week af en toe een uurtje meedraaien op speciaal onderwijs. Een enorm grote en spannende stap. Wij hebben er zin in, op naar een mooie nieuwe maand!

Liefs Mindy

 

Heb je deze blogs al gelezen?

Maandoverzicht Januari ’21

Meer over Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Sylvia

  Leuke blog Mindy, en je mening geven over gevoelige onderwerpen mag..het past in je blog over JOUW belevenissen en gevoelens! Ik hou ook niet van sneeuw en ijs, maar wat was het prachtig om te zien..en wat een hoop plezier voor zovelen! Ik doe overigens graag mee met je nieuwe “binnenkijker” rubriek!

  Liefs Sylvia X

  1. Mindy

   Ah wat leuk Syl, daar ga ik je een berichtje over sturen! Bedankt voor je lieve reactie. Fijn om te lezen!!
   Liefs xx

 2. Carla

  Leuk om te lezen weer Min en eens met wat je zegt hoor , waar is de grens he …
  Fijn dat je zo goed gaat en nie zo gek natuurlijk met je geweldige herkenbare huis en account!
  Ik ben ook van het echte winkelen hoor, zien ruiken voelen en met iets thuiskomen, geeft toch een lekker gevoel iets wat ik niet heb als ik op een online knop klik
  Groetjes Carla

  1. Mindy

   Ja het is ook gewoon de totale beleving die we missen hè? Bedankt voor het lezen lieve Carla!
   Liefs xx

 3. Frederique

  Mooie blog lieverd! En ik deel je mening wbt het stomme virus, zo klaar met dit.
  Op een mooie maart maand babe. X Fre

  1. Mindy

   Ik denk dat bij velen de koek een beetje op is. Laten we hopen dat er gauw een ommekeer komt!! Bedankt voor het lezen lieverd.
   Liefs xx

 4. Jolanda

  Mooi geschreven, Mindy! Op naar de maand Maart. Voor Ravi veel plezier op school.

  1. Mindy

   Dank je wel Jolanda!! Ja spannend, we zijn zo benieuwd!

 5. Yvette

  Heerlijke blog lieverd. Ik vind trouwens dat iemand altijd zijn mening mag geven. Echt iedereen maar daarbij ook de mening van een ander respecteert. Normen en waarden hé♡. Kijk nu alweer uit naar de blog van Maart.

  Liefs,
  Yvet xxx

  1. Mindy

   Dat ben ik helemaal met je eens lieve Yvette! Lief van je, dank je wel! XX

 6. Hinke

  Very nice blog Mindy.
  A lovely February,
  And a little more about you and your family.
  Beautiful pictures.
  Looking forward to your next blog

  1. Mindy

   Thanks for reading Hinke. This way I can share a bit more of me 🙂

 7. Mirjam Hart

  Hé wat leuk om te lezen dat ik je heb kunnen inspireren voor een cadeautje. Ik heb mijn man uiteindelijk niets gegeven, omdat we aan het sparen zijn voor al die klussen in huis 🙂

  1. Mindy

   Jaa vond het zo’n leuke tip!! Haha wij doen ook niet elk jaar kadootjes hoor, maakt het juist leuker toch!!
   Liefs xx

  1. Mindy

   Dank je wel lief! Ik heb er ook zin in 🙂
   Kus

 8. Sjoukje Bos

  Weer een vlot geschreven verhaal met prachtige sfeerplaatjes. Ook de herkenbare mening over de zorg om de ondernemingen, de detailhandel vanwege Covid-19. Hopelijk houden ze het vol en dan wil ik graag een keer shoppen met je. Hinke tipte me over de blog

  1. Mindy

   Ah wat leuk, een tip vanuit Canada haha. Lijkt me heel gezellig om weer eens een dagje samen op pad te gaan. En tot die tijd maar waar regelmatiger een wandeling!
   Liefs xx

 9. Jenn’s Homestyle

  Hey Mindy

  Leuk geschreven stuk!
  En je mening geven is een steun voor ondernemers!
  En gewoon blijven doen, dat maakt jou uniek!
  Wat een maand hè?
  Op naar de Lente!

  Liefs

  1. Mindy

   Wat een gedoe he meis! Bedankt voor je lieve reactie.
   Liefs xx

Geef een reactie