Ik beken! Wat je niet van mij wist..

We kennen allemaal wel het commentaar op foto’s op Instagram en andere social media. Dat je het mooier maakt dan de werkelijkheid en geen realistisch beeld geeft enz. Deels klopt dit natuurlijk wel. Als ik foto’s ga maken voor een Instagram post zorg ik eerst dat alles is opgeruimd. En met de apps van tegenwoordig kunnen we vlekjes wegwerken of net een beetje meer warmte toevoegen. Nu moet ik zeggen dat ik mijn foto’s wel iets bewerk. Daarbij pas ik bijvoorbeeld de helderheid aan en de warmte op een grauwe dag. Maar het is ook gewoon de opgeruimde versie van ons huis. En over het algemeen zijn we hier vrij opgeruimd 😉 Best een realistisch beeld dus. Maar er zijn natuurlijk dingen die ik niet laat zien en daarom bedacht ik dit blog waarin ik beken wat net even anders is dan je misschien ziet of zou denken.

Wat ik echt moet bekennen

Wat ik best vaak terug krijg in berichten en reacties is dat ik zo netjes verf. Nouuu ik kan jullie uit die droom helpen hoor. Op de muur is het netjes ja, dat is tenslotte ook waar het om gaat toch? Maar ik zie er zelf dus echt niet uit na het verven. Echt waar, ik heb de verf altijd overal zitten! En niet alleen ikzelf zie er niet uit na en/of tijdens het verven. Het lukt me altijd om ergens een grote klodder verf te morsen, als het even kan er in te gaan staan en dan zonder dat ik het door heb het huis rond te banjeren. Ja echt waar, dat is me al meer dan eens overkomen! Dan beken ik ook maar dat er op onze vloer her en der wel een verfvlek te vinden is. Dit zie je natuurlijk niet op de foto en gelukkig hebben we een oude houten vloer waarop ik dat helemaal niet zo storend vind. Maar bij mijn benodigdheden om te verven zit dus ook standaard een schoonmaakdoek.

ik beken

Vooruit, dit beken ik ook

Aan het begin van deze blog gaf ik aan dat we hier vrij opgeruimd zijn in huis. Wat ik daar niet bij vertelde was dat ik dan wel voornamelijk de benedenverdieping bedoel. Op onze slaapkamer kan het af en toe echt een enorme chaos zijn namelijk. Zelfs zo erg dat ik me af en toe echt schaam als ik er binnen loop.. Ik ben namelijk zo iemand die s’ avonds alles uittrekt en zo op de stoel naast bed en de vloer neer kwakt. Dat betekend dus een enorme bult kleren op een stoel die je bijna niet meer ziet. Een verzameling aan schoenen op de grond en daartussen soms nog wat dingen die ik wil gaan gebruiken op de slaapkamer zoals een rolmaat, lampen die ik nog op moet hangen. Nou ja je kent het wel. In de slaapkamer heb ik dan ook vaak het meeste werk als ik een foto wil maken. Want ja zeg nou zelf zo’n bult kleren zit toch niemand op te wachten?

ik beken

Al dat roze, vindt je man dat ok?

Jaaa nu denken jullie natuurlijk dat ik ga bekennen dat mijn man roze vreselijk vindt haha. Maar dat is gelukkig niet het geval. Theo is eigenlijk altijd vol lof als iemand hem vraagt wat hij nou eigenlijk van ons huis vindt. Ok het is misschien wel wat roze geworden het laatste jaar maar hij vindt het mooi en sfeervol. Gelukkig wel want het lijkt me vreselijk als ik niet kon doen wat ik graag wil in het interieur. Maar het klussen is dus wel iets wat ik wel lekker zelf mag doen. Het is namelijk zo dat ik niet heel gezellig ben om samen mee te klussen. Zolang ik lekker in mijn eigen wereldje zit en alles redelijk soepel verloopt gaat het prima. Maar als het tegenzit of iemand (Theo dus) niet vanzelf meebeweegt in wat ik wil dan beken ik dat ik wel een behoorlijke gefrustreerde kattekop kan zijn. Zo dat is er uit, op naar de volgende!

Bezige bij

Wat ik heel vaak als reactie krijg op een post is dat ik altijd maar bezig ben, of dat ik zo’n bezige bij ben. En dat terwijl mijn moeder me altijd ‘liever lui dan moe’ noemde. Ja ik kan enorm lekker bezig zijn met van alles en kan dan ook enorm doorslaan. Wat dan betekend dat ik de hele dag in de weer ben zonder even op m’n kont te zitten of zelfs maar wat te eten. Maar wat ik moet bekennen is dat ik ook heel goed ben in lekker lui zijn. Zonder schuld gevoel kan ik heerlijk een hele middag op de bank liggen. Wel met wat lekkers en de afstandsbediening bij de hand natuurlijk. Heerlijk vind ik dat! Persoonlijk denk ik ook dat er niks mis mee is, ik beken ook maar gelijk dat ik zelfs geen schuld gevoel heb als er nog een afwas staat. Die blijft tenslotte wel staan. En daarnaast heb ik ook wel een beetje de instelling waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Ik kan echt heerlijk luieren

Nou dat waren eerst wel weer genoeg bekentenissen denk ik zo. Ben nu wel benieuwd, ben je in shock of is dit wat je stiekem wel een beetje achter me had gezocht? Misschien is er zelfs wel een beetje herkenning? Dat zou ik persoonlijk wel fijn vinden haha. Laat je het me weten hier onder?

Liefs Mindy

 

 

heb je deze blogs al gelezen?

Maandoverzicht Februari

De meest gestelde vragen

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Sonia

  Hahahah herkenbaar Min , heerlijk al deze bekentenissen!! Ik could be me ☺️ Fijne zaterdag ❤️

  1. Mindy

   Hihi soms ook wel lekker om te lezen toch Fijn weekend!
   Liefs xx

 2. Yvette

  Leuke blog meis,
  Kan mij er ook totaal niet aan storen als de afwas er nog staat. Sterker nog ik was af zet het in het afdruiprek en de volgende dag ruim ik dat op want dan kan de volgende vaat er weer in. Dus links staat altijd vuil en rechts op het aanrecht schoon . Het doorgaan met dingen is wel mijn valkuil vooral als er geschilderd wordt. Alleen even een kop koffie tussendoor en hup weer door en dan ben je zo 5 a 6 uur verder.

  En wat zag ik nou dan weer voor een mooi lampje in de slaapkamer op de vloer liggen hihi.

  Liefs,
  Yvet xx

  1. Mindy

   Jaaa die knapperds komen binnenkort aan de wand!! Ja dat doorgaan is wel een dingetje he. Een enkele keer is niet zo erg maar moet niet te vaak gebeuren! Bedankt voor het lezen lieverd. Fijn weekend!

   Liefs xx

 3. Andrea de Groot

  Hahaha! Ach zo is het toch overal wel een beetje bij die influencers Fijn weekend Skat ❤️

  1. Mindy

   Ja dat denk ik ook haha. Fijn weekend schat X

 4. Wendy

  Haha, zo ja het overal toch, af en toe is het hier ook ontploft, dat heurt erbij! Leuke blog!

  1. Mindy

   Jaa zo is het toch Wendy! Dank je wel!!

   Liefs xx

 5. Marilu

  Jaaa herkenbaar hoor. Troep in de slaapkamer jooo quilty✋
  Liefs,Marilu

  1. Mindy

   Hahaha wat is dat toch he?

 6. Jeanette

  Hahaha je bent net een mens❤️

 7. Deense zomer

  Ik ben echt totally in shock …;). Leuk om te lezen Mindy en zo te lezen heb jij een uitstekende balans tussen inspanning en ontspanning. Doe je goed.

  1. Mindy

   Hihi ja daar denk ik wel om Dank je wel lieve Linda.
   Liefs xx

 8. Yvanna 's styling

  Super ,en zo herkenbaar .
  Vooral ook met kids is het niet altijd haalbaar om alles netjes te houden ,maar ja ik was ook van huis uit een poetser maar dat heb ik nu 4.jaar maar naast me neer gelegt .
  En ik moet bekennen het geef me meer rust en geniet meer van ons huis

  1. Mindy

   Ja soms is chillen gewoon belangrijker!

 9. Carla

  Nou herkenbaar op alle fronten behalve de slaapkamert hihi die ziet er bij mij áltijd uit zoals op de foto echtttt hoor !
  Geen hond die het ziet natuurlijk maar das gewoon een dwangneurose denk ik
  Miss kan Theo een keer met John lullen dan mag ik miss ook gewoon mn dings doen haha lijkt me zooooo fijn !
  Ik vond het een leuke Min !
  Dikke knuf Carla

  1. Mindy

   Hahaha ohjee moet alles eerst in overleg? Ik heb met je te doen Car Dank je wel lieverd!

   Liefs xx

 10. Tanja

  Leuk stukje ! En zo heeft iedereen wel wat toch ?valt bij jou wel mee hoor ! Vind je toch wel lief en leuk !
  Fijn weekend lieve Min

  1. Mindy

   Jaa zo is het, wel goed om je ook bewust van te zijn zo nu en dan Dan je wel lieverd ♡

   Liefs xx

 11. Marijke

  Ojaaaa die van de slaapkamer hahaha!

 12. Elly

  Leuk om te lezen!
  Altijd alles opgeruimd, is toch geen leven. Lukt mij ook niet hoor.
  Ben altijd wel met iets bezig ergens!

  1. Mindy

   Ja zo is het ook toch?! Maar ja rommel op de foto werkt niet echt inspirerend natuurlijk haha

Geef een reactie