Ilse van Interiortwin

In de rubriek ‘Op de bank bij..’ plof ik virtueel op de bank bij andere interieurliefhebbers en stel ze vragen over hun interieur en de persoon achter de mooie plaatjes. Deze week stel ik mijn vragen aan Ilse van Elleswijk. Ilse heeft een heel fijn en vriendelijk interieur net als haar karakter. En ze weet anderen enorm te inspireren. Naast interieur inspiratie op InteriorTwin.com deelt ze ook enorm veel informatie over bloggen op ilsevanelleswijk.nl Iets waar ik natuurlijk erg in geïnteresseerd ben! Maar in dit blog stel ik haar natuurlijk vragen over haar mooie huis en de liefde voor interieur. Lezen jullie mee?

ilse

Vertel een wat over jezelf. Wie is Ilse?

Ik ben Ilse, 35 jaar oud en gek op interieur. En op uit eten gaan, reizen, lezen en creatief bezig zijn. O en tuinieren, dus dit is mijn favoriete tijd van het jaar.

Ik werk fulltime als interieurblogger. Grote kans dat als je door Pinterest scrolt of iets over interieur via Google zoekt je weleens op mijn website InteriorTwin.com terecht bent gekomen. Ik vind het heerlijk om de hele dag door leuke inspiratie en tips te delen. Daarnaast help ik ook andere ondernemers en bloggers hoe ze hun online vindbaarheid kunnen verbeteren, want dat vind ik nou eenmaal mega interessant en leuk om mijn kennis hierover te delen.

In wat voor huis woon je en met wie?

Ik woon sinds 2015 in een nieuwbouwwoning aan de rand van het centrum van Arnhem. Ik woon hier met mijn man Jasper en onze boomer Jackie. Het is een rijtjeswoning in de industriële stijl. Het huis is casco opgeleverd waardoor we het helemaal konden inrichten zoals we zelf wilden. Ik was dan ook al eeuwen met moodboards en plattegronden bezig voor we de sleutels van het huis kregen.

En ook nu veranderd en nog regelmatig iets in huis. Alhoewel de basis goed is zoals hij is vind ik het heerlijk om een muur in een andere kleur te verven of te veranderen met accessoires.

Ilse slaapkamer

Waar ik je liefde voor interieur mee begonnen?

Als klein meisje was ik al continue aan het schuiven met meubels en stonden accessoires continue op een andere plek. Geen idee hoe ik als meisje van 8 een kast naar de andere kant van de kamer kreeg, maar op de een of andere manier lukte het altijd. Zo zag mijn slaapkamer er elke keer net wat anders uit.

Ook hadden wij in mijn pubertijd al op de computer een programma waarmee je huizen en tuinen simpel kon inrichten. Het programma zelf stelde niks voor, maar ik vond het heerlijk om steeds opnieuw ontwerpen van huizen en tuinen te maken.

Die liefde voor interieur is nooit meer weggegaan en ik geniet er nog elke dag van om hier mee bezig te zijn.

De woonstijl van Ilse?

Kleurrijk, stoer en eigen. Ons interieur is niet echt in een hokje te stoppen en ik word geïnspireerd door allerlei verschillende woonstijlen. Waar ons interieur ooit begon met veel Scandinavische invloeden is hier de laatste jaren weinig van terug te zien.

Ik vind het belangrijk dat een huis er niet uit ziet als een showroom en dat je hier je eigen stempel op durft te drukken. Voor mij houdt dit in dat ik veel meubels heb met een verhaal en precies weet wat waar en wanneer vandaan komt. Zo heb ik de eettafel via Instagram gescoord toen we net de sleutels van het huis hadden en de vloer er nog niet eens in lag.

En heb ik een grote poster in de woonkamer die ik heel graag wilde hebben en op speciaal verzoek extra groot heb laten afdrukken, zodat hij echt de eyecatcher van de ruimte is. De vintage weegschaal was een wens van mijn man en we hebben maanden gezocht voor we de perfecte weegschaal tegenkwamen.

Zo hebben we een huis vol met spullen met een verhaal. Al die meubels en accessoires met een verhaal maken van ons huis echt ons eigen plekje.

Wat is je favoriete plekje in huis?

Op dit moment de tuin, mag dit ook? Als het even kan ben ik buiten te vinden. Tussen het groen, genietend van al het leven in de tuin. Of op de loungebank onder de overkapping, een plek waar we uren kunnen doorbrengen. Het is een heerlijke plek om te genieten van de zon en te ontspannen met een goed boek of bij te komen van de werkdag.

Op de bank? (hoe zit je het liefst, heb je een vaste plek, ..?)

Om eerlijk te zijn breng ik heel wat tijd op onze bank door. Lezend, scrollend door Instagram, een middagdutje, of voor tv: de bank is er mijn favoriete plek voor. Lekker onder een dekentje en met Jackie erbij op schoot, ik kan daar enorm van genieten. De bank zit ook enorm lekker, dus als je er eenmaal in zit kom je er heel moeilijk uit.

Hoe ziet de ultieme droombank van Ilse er uit?

In de toekomst willen we graag een hoekbank. Eind dit jaar krijgen wij een uitbouw en dan is er eindelijk ruimte voor. Het liefst een hoekbank op poten met een lekker zachte zit. We neigen nu naar een bank in donkerbruin of cognackleur, dit vinden we allebei heel mooi. Maar het duurt nog even voor het zover is, dus wie weet hoe de bank er dan uit komt te zien.

En het huis waar ie in staat?

Ik weet dat veel mensen van een oud huis dromen en alhoewel mij dat ook wel wat lijkt, weet ik gewoon dat al dat klussen niks voor ons is. Daarom is een nieuwbouwhuis voor ons ideaal. En qua locatie wonen we het liefst op loopafstand van de stad, gelukkig is dat bij ons huidige huis ook al zo.

Ons huis is eigenlijk bijna perfect, alleen de woonkamer is naar onze smaak net wat te klein en te donker. Maar daar komt eind dit jaar verandering in met een uitbouw. En dan is, als het goed is, ons huis helemaal perfect. We hebben meer dan genoeg ruimte en het huis is helemaal naar onze smaak ingericht.

Ilse de badkamer

Samen op de bank, waar gaan we het over hebben?

Over interieur natuurlijk! En dan vooral over kleur en nieuwe plannen voor in huis. Ik denk dat we hier wel uren over kunnen praten. Om weer helemaal vol inspiratie en nieuwe plannen naar huis te gaan.

Waar kunnen we je online vinden?

Op Instagram kan je mij volgen op @ilsevanelleswijk. En dit is mijn interieurblog InteriorTwin.com. Ook heb ik nog een blog over online vindbaarheid en selfcare op ilsevanelleswijk.nl

Dank je wel Ilse voor je mooie bijdrage! Wil je meer inspiratie zien van Ilse neem dan zeker een kijkje op haar kanalen. Zin in meer inspirerende binnenkijkers? Volg de links onder dit blog of kijk onder de rubriek ‘Op de bank bij..’

Liefs Mindy

 

Heb je deze blogs al gelezen?

Op de bank bij Shannah

Op de bank bij Merel

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Mindy

   Ja enorm he! Bedankt voor het lezen weer lieverd♡

 1. Mariska

  Ilse heeft echt een leuke eigen stijl! Tof om deze blog te lezen

  1. Mindy

   Helemaal met je eens! Bedankt voor het lezen ♡

 2. Deense zomer

  Leuk om te lezen Mindy en Ilse!

 3. Solfelt

  Top artikel! Was wat inspiratie aan het opdoen voor onze showroom. Neem dit zeker mee! Thanks.

  Groet,
  Felix

Geef een reactie