Kleur in de badkamer, wel of niet?

Tijdens ons eerste gesprek bij de badkameradviseur waarbij we onze wensen voor in de badkamer moesten aangeven was één daarvan kleur. Tegelijk was dit ook een van de dingen die ik juist zo vreselijk moeilijk vond bij het kiezen. Want ja ik hou van veranderen en als ik voor roze tegels zou kiezen kon ik die niet na anderhalf jaar weer veranderen in groene…

Maar ja kiezen voor geen kleur in de nieuwe badkamer was voor mij eigenlijk geen optie. Dan zou het dus zwart, wit of grijs worden? Nee dat is natuurlijk niks voor mij! Maar gelukkig hebben we hier goed over kunnen sparren en was juist mijn veranderdrang de reden om voor een goede basis te kiezen. Zo heb ik altijd de mogelijkheid om met behulp van accessoires kleur toe te voegen en kan ik naar hartenlust veranderen. Afgelopen zomer werd onze badkamer verbouwd en ik heb geen moment spijt gehad van de keuzes die we hebben gemaakt.

kleur in de badkamer

toch nog kleur in de badkamer?

Ondanks dat we geen roze tegels hebben heb ik niet het gevoel dat we kleur misten in de badkamer. Het is een fijn warm geheel geworden met de marmerlook tegels met warm gekleurde aders. Ook het vintage wastafelmeubel en natuurlijk de planten geven de nodige sfeer. Maar tijdens het ontwerpen waren er ook nog andere ideeën besproken en die wilde ik toch ook nog heel graag uitvoeren. In samenwerking met Flexa ging ik dan ook aan de slag. Zo bracht ik toch nog net een beetje extra kleur in onze badkamer.

kleur in de badkamer
het moodboard

Hier boven zie je een sfeerbeeld die ik maakte als inspiratie. Ben je benieuwd naar wat ik precies heb gedaan? Ik schreef een uitgebreid blog voor Flexa waarin ik alles vertel en natuurlijk het eindresultaat laat zien! Kun jij raden wat ik heb gedaan? Je leest het blog via deze link.

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Joyce den Breker

    Vind het heel stijlvol en doet mij denken aan een heel mooi hotel in Antwerpen

    1. Mindy

      Ahhhh wat onwijs lief Joyce, dank je wel!! Liefs

Geef een reactie