Samenwerken? 06 29606347
kleur in je interieur

KLEUR IN JE INTERIEUR

Kleur, ik hou er van! Van bijna alle kleuren eigenlijk wel. Maar in ons interieur blijven de rode en roze tinten toch wel mijn favoriet. Veranderen en uitproberen doe ik ook graag. En onze muren hebben al heel wat verschillende kleuren gehad.

Een tijdje geleden vond ik het ineens allemaal te veel worden. Er waren gewoon teveel kleuren in ons interieur. De samenhang was weg en het voelde vooral onrustig. Omdat er natuurlijk sowieso veel spullen bij ons in huis staan wordt het al gauw een beetje chaotisch. Maar ik ben nu eenmaal gek op al die mooie spulletjes. Dus, de moesten zoveel mogelijk blijven. Maar het was duidelijk dat er wel iets moest veranderen! Er moest meer rust en eenheid komen. Daarom heb ik een nieuw kleuren palet gekozen voor de muren. En daarmee ben ik aan de slag gegaan.

Hoe creëer je eenheid met kleur in je interieur?

Voor Flexa schreef ik een blog over deze verandering van kleur in ons interieur. Hoe ik met gebruik van kleur toch heb gezorgd voor meer rust en eenheid. In dit blog ga ik dieper in op de keuzes die ik heb gemaakt. En alle vragen die mij zijn gesteld over deze verandering worden ook beantwoord in dit blog. Daarnaast staan er naturlijk  ook nog mooie voor en na foto’s in het blog. Dus mocht je ook aan de slag willen. Of gewoon willen weten waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt? Dan zou ik zeker even verder lezen via deze link; FLEXA BLOG

Het is voor het eerst dat er een blog van mij op de website van FLEXA te lezen zal zijn. Maar ik kan vast verklappen dat er meer zullen volgen. Iets waar ik heel blij mee ben. En ook trots op ben. Ik hoop dan ook dat jullie ze met plezier zullen lezen!

Liefs Mindy

 

– dit blog kwam tot stand in smenwerking met FLEXA –

Like this article?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Geef een reactie

Deze post heeft 8 reacties

 1. Flexa mag blij zijn met zo’n goede ambassadeur

  1. Wat een enorm lief en groot compliment. Dank je wel Marilu ❤

 2. Wow super lieverd.
  Goed bezig. Flexa mag zijn handjes dichtknijpen

  1. Super lief Yvette, dank je wel ❤

 3. Wat tof Mindy. Gefeliciteerd met deze samenwerking. Ze zijn bij jou aan het juiste adres! X

  1. Dank je wel Linda! Ik ben er ook ontzettend blij mee

Geef een reactie