kleur in je interieur

KLEUR IN JE INTERIEUR

Kleur, ik hou er van! Van bijna alle kleuren eigenlijk wel. Maar in ons interieur blijven de rode en roze tinten toch wel mijn favoriet. Veranderen en uitproberen doe ik ook graag. En onze muren hebben al heel wat verschillende kleuren gehad.

Een tijdje geleden vond ik het ineens allemaal te veel worden. Er waren gewoon teveel kleuren in ons interieur. De samenhang was weg en het voelde vooral onrustig. Omdat er natuurlijk sowieso veel spullen bij ons in huis staan wordt het al gauw een beetje chaotisch. Maar ik ben nu eenmaal gek op al die mooie spulletjes. Dus, de moesten zoveel mogelijk blijven. Maar het was duidelijk dat er wel iets moest veranderen! Er moest meer rust en eenheid komen. Daarom heb ik een nieuw kleuren palet gekozen voor de muren. En daarmee ben ik aan de slag gegaan.

Hoe creëer je eenheid met kleur in je interieur?

Voor Flexa schreef ik een blog over deze verandering van kleur in ons interieur. Hoe ik met gebruik van kleur toch heb gezorgd voor meer rust en eenheid. In dit blog ga ik dieper in op de keuzes die ik heb gemaakt. En alle vragen die mij zijn gesteld over deze verandering worden ook beantwoord in dit blog. Daarnaast staan er naturlijk  ook nog mooie voor en na foto’s in het blog. Dus mocht je ook aan de slag willen. Of gewoon willen weten waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt? Dan zou ik zeker even verder lezen via deze link; FLEXA BLOG

Het is voor het eerst dat er een blog van mij op de website van FLEXA te lezen zal zijn. Maar ik kan vast verklappen dat er meer zullen volgen. Iets waar ik heel blij mee ben. En ook trots op ben. Ik hoop dan ook dat jullie ze met plezier zullen lezen!

Liefs Mindy

 

– dit blog kwam tot stand in smenwerking met FLEXA –

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 15 reacties

   1. Leontine

    Hey Mindy Ik heb hetzelfde probleem en wil ook graag meer rust maar je blog op Flexa is niet meer live. Ik vond de oude stijl ook al fantastisch maar zie bij de nieuwe woonkamerfotos inderdaad meer eenheid in de kleuren roze. Reuzen benieuwd welke Flexa kleuren je gebruikt hebt

 1. Marilu

  Flexa mag blij zijn met zo’n goede ambassadeur

  1. Mindy

   Wat een enorm lief en groot compliment. Dank je wel Marilu ❤

 2. Yvette

  Wow super lieverd.
  Goed bezig. Flexa mag zijn handjes dichtknijpen

  1. Mindy

   Super lief Yvette, dank je wel ❤

 3. Deense zomer

  Wat tof Mindy. Gefeliciteerd met deze samenwerking. Ze zijn bij jou aan het juiste adres! X

  1. Mindy

   Dank je wel Linda! Ik ben er ook ontzettend blij mee

 4. Lidwien

  De link werkt niet (meer?). Ik ben heel benieuwd welke blauwe verf je hebt gebruikt. Zou je dit willen laten weten?

  1. Mindy

   Bedankt voor je reactie! Ik hoop binnenkort een nieuwe link te krijgen voor het vervolg van het blog. Maar voor de blauwe kleur kan ik je wel vast helpen! Dat is Lush Indigo van Flexa

   1. Lidwien

    Fijn, dankjewel. Ik vind je posts heel inspirerend!

    1. Mindy

     Ah wat fijn om te horen! Dank je wel

 5. Anna Keulen

  Het ziet er geweldig levenslustig uit! I love it. Waar haal jij je vloerkleden vandaan? Met name ben ik geïnteresseerd in die combinatie ronde panter en blauw/groen met patroon.

  Groetjes Anna.

  1. Mindy

   Ah wat een mooi compliment, bedankt!! Het ronde panter kleed is van vinyl en komt van vloerkledenopvinyl. De blauwe in dit blog heeft geen patroon maar komt van vloerkledenloods

Geef een reactie