een statement met kunst

Maak een statement met kunst van Muso

Kunst is de perfecte manier om een statement mee te maken. Ik hou dan ook enorm van kunst aan de muur. Zo heb ik natuurlijk een grote gallarywall maar ook op de overige wanden in de woonkamer werk ik graag met wanddecoratie.

Nu had ik al van allerlei soorten kunst in huis, posters, prints op pvc en aluminium maar ik had nog geen werk op doek. Hoog tijd dus om een mooi doek toe te voegen! Bij Muso werken ze met een mooi aluminium frame waarbij je kunt kiezen voor zwart, wit of zilver. En in het frame wordt het doek met het kunstwerk gespannen. Als je een werk bij Muso besteld krijg je dat als pakket geleverd. Maar het is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Eigenlijk is het een kwestie van de hoeken met elkaar verbinden waarna je het doek kunt bevestigen. Het doek is aan de randen voorzien van een siliconen pees die je eenvoudig in het frame drukt waardoor deze vanzelf wordt gespannen.

een statement met kunst

Het leuke van Muso vind ik dat je de werken in allerlei maten kunt bestellen. Van een doek van 60x 80 tot een kunstwerk van 200×300 waarmee je dus echt een statement kunt maken! Als jij aangeeft wat je wensen zijn dan maakt Muso het voor je op maat. Daarbij kun je kiezen voor de werken op hun website maar je kunt ook een eigen foto aanleveren. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om achter het doek geluiddempend materiaal te plaatsen. Ideaal voor in grote, gehorige ruimtes. Wat ook erg prettig is aan een werk op doek is dat het licht absorbeert en dus niet weerspiegeld. Zo is de afbeelding vanuit elke hoek goed te zien. En ook erg fijn, het doek kan op een koud programma ook gewassen worden!

mijn keuze

Er zijn de laatste tijd enorm veel nieuwe werken toegevoegd aan de collectie van Muso. Ze hebben echt een mooie, veelzijdige collectie. Voor ieder wat wils. Dat betekende dus een avondje op de bank rustig alles bekijken. Vaak spreken mooie vintage platen of werken van oude meesters mij enorm aan. Maar deze keer viel mijn oog op een prachtig Aziatisch werk. Deze bloesem boom past namelijk perfect bij de kleuren die we momenteel in de woonkamer hebben. Omdat ik met deze kunst graag een echt statement wilde maken koos ik voor een mooi groot formaat. Namelijk 108×180, dit geeft een mooi muur vullend effect.

een statement met kunst

Toen het werk was geleverd heb ik ‘m gelijk in elkaar gezet. Ik was namelijk nog niet helemaal zeker waar ik het doek wou plaatsen en kon niet wachten om het te proberen. Eerst dacht ik dat hij mooi zou passen bij het kleurvlak achter de bank. Dat deed het ook maar ik vond ‘m dan toch teveel achter de bank verdwijnen en dat is zonde. Gelukkig bleek de andere plek perfect. Het doek hangt nu op onze rood/roze muur waar het er echt uit springt. Het geeft ook wat zachtheid en daardoor komt het meer samen met de rest van de woonkamer. Met de nieuwe bank is de woonkamer veel zachter geworden qua kleuren. Nu sluit deze hoek daar heel mooi bij aan.

een statement met kunst

eens wat anders?

Wat ik ook heel tof vind aan dit werk is dat het doek eenvoudig te vervangen is. Ik hou wel van een beetje veranderen zo nu en dan dus wie weet komt er nog wel eens een heel ander werk in het frame. Ook denk ik trouwens dat dit werk super mooi zou staan bij ons in de hal. Hoe gaaf is het om bij binnenkomst gelijk een mooi statement te hebben met kunst? Genoeg ideetjes dus maar eerst hangt dit werk heel mooi op deze plek in de woonkamer. Nieuwsgierig geworden naar de rest van de werken? Neem dan zeker een kijkje op de website van Muso. Hieronder nog wat foto’s van een aantal andere werken.

dit mooie werk hangt bij @meneerdejager
een statement met kunst
Met een muurvullend doek maak je pas echt een statement
een statement met kunst

Liefs Mindy

              – dit blog kwam tot stand in samenwerking met Muso-

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Mechteld

  Wat is de kleur op deze muur? Vriendelijke groet,

  1. Mindy

   Dat is Full Berry van Flexa.
   Liefs Mindy

Geef een reactie