Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

In April 2018 begon ik met het delen van ons interieur op Instagram. Sinds die tijd zijn er flink wat volgers bijgekomen. Inmiddels zij  het er ruim 58 duizend! Dagelijks krijg ik dan ook heel veel lieve enthousiaste reacties krijg op mijn foto’s. Maar ook héél veel vragen. Daarom heb ik de meest gestelde vragen maar eens op een rijtje gezet. 

De meest gestelde vraag; Waar komt je bank vandaan?

De vraag die me bijna dagelijks gesteld wordt. En waar ik een hele tijd alleen antwoord op kon geven met merk en model naam maar daarmee bleek hij bijna niet online te vinden. We hebben onze bank namelijk bij een lokale meubelzaak gekocht. Maar deze heeft er helaas voor gekozen om te stoppen. Gelukkig kwam ik er achter dat Skyler store ook het merk easy sofa verkoopt. De bank is dus eventueel via hun te bestellen. En daarnaast hebben ze ook andere hele toffe modellen van dit merk in de winkel staan!

meest gestelde vragen
Bijna dagelijks krijg ik de vraag waar de bank vandaan komt

Hoe vaak verander je in huis?

Tja ik vind het heerlijk om lekker in huis bezig te zijn. En ik verander dus ook regelmatig. Heel vaak door een beetje te schuiven met kleine meubels en accessoires. Dat doe ik toch zeker wel een aantal x per maand, misschien wel wekelijks. Ook heb ik heel wat verschillende kleurtjes op de muur gehad de afgelopen jaren en ik denk dat ik zeker eens in de drie maanden ergens in huis aan het schilderen of behangen ben. Dat is gewoon een hele makkelijke manier om een ruimte een totaal nieuwe look te geven! En nee ik wordt niet moe van al dat veranderen. Ik vind het heerlijk om te doen en kan er lekker mijn creativiteit in kwijt.

Met enige regelmaat veranderd de kleur van de muur

Wat staat er achter de bank?

Regelmatig krijg ik berichtjes met de vraag wat we achter de bank hebben staan en waar dat eventueel te koop is. Het antwoord is; een op maat gemaakte side table. Ik wou graag iets achter de bank en omdat het mee moest kunnen verhuizen als ik ga schuiven wou ik geen plank aan de muur. De meeste side tables hebben echter een maat van rond de 120 cm en dat vond ik te klein. Daarom hebben we zelf wat bedacht en op maat laten maken bij de Houtskourre Op deze manier heb ik een mooie ruimte achter de bank waarop ik leuke spulletjes kan stylen.

De op maat gemaakte side table veranderd mee met de muurkleur

Hoe heb je dat behang paneel gemaakt?

Het mooie van dit paneel is dat ik er ook lekker mee kan schuiven. En eigenlijk is het heel simpel. Ik heb bij de bouwmarkt een hardboard plaat gekocht in de grootste maat. De randjes heb ik geverfd in de basis kleur van het behang en vervolgens heb ik de plaat behangen met een tof behangetje. Je zou er voor kunnen kiezen om de hele plaat eerst te schilderen of met voorstrijk in te smeren maar dat heb ik dus niet gedaan. Wel staat het paneel hier altijd klem achter een zwaar meubel zodat hij recht tegen de muur kan staan. Maar vooral om niet het risico te lopen dat de plaat omvalt. Want zo’n paneel heeft namelijk een behoorlijk gewicht.

Meest gestelde vragen

Wat is jouw interieur stijl?

Tja dat is een vraag die ik vaak krijg en die ik mezelf in het verleden ook vaak heb gesteld. Daarom ging ik in mijn aller eerste blog in op deze vraag. In dat blog ga ik ook wat dieper in op mijn interieur stijl. Mocht je het leuk vinden om te lezen dan kan dat hier. Uiteindelijk kom ik uit op ‘kleurijk eclectisch’ Maar ja eigenlijk is het vooral gewoon ‘ik en alles waar ik van hou’

En wat vind je man er van?

Dat is toch echt wel één van de meest gestelde vragen. We hebben natuurlijk een behoorlijk kleurrijk interieur en de laatste jaren krijgt roze steeds meer de overhand. Bovendien verander ik nogal eens 😉 Nou het antwoord is dat Theo het eigenlijk allemaal wel prima vindt. Het meeste vind hij zelfs gewoon mooi. Ok de lieftallige porseleinen honden hoeven van hem niet zo en hij rolt wel eens met zijn ogen.. Maar we kunnen ook echt lekker over nieuwe ideeën sparren. En als het een tijd geleden is dat er wat in veranderd in huis hoor ik hem zelfs wel eens zeggen; Wordt het niet weer eens tijd?

Nou dat waren ze hoor. De meest gestelde vragen. Vragen die wekelijks maar soms ook dagelijks binnen komen. Ik ben benieuwd; Zat er ook een vraag van jou tussen? Of heb je misschien een vraag die onbeantwoord is gebleven? Je kunt ‘m me altijd stellen. Ik doe altijd mijn best vragen zoveel mogelijk te beantwoorden. En wie weet komt er een vervolg met meest gestelde vragen..

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Yvette

  Heel leuk stukje weer lieve Min. En ik zeg: vooral doorgaan ;-).

  Liefs, Yvet

  1. Mindy

   Hahaha dank je wel lieverd!
   XX

 2. Wat ik dus zeggen wilde!! Ik vind jou huis het mooiste kleurrijke huis van heel insta! Love je bold keuzes en love jou ook een beetje ☺️

  1. Mindy

   Ahhh jij bent een lieverd! Liefde voor jou ❤

 3. Dee

  Ik en alles waar ik van hou… dat blijft hangen, daar draait het simpelweg om. Ik heb een compleet andere woonstijl maar kan enorm genieten van de diversiteit en kleurgebruik van anderen, dat is het leuke van Insta . Dikke kus

  1. Mindy

   Ja toch, dat is uiteindelijk het aller belangrijkst!
   Ik ben het helemaal met je eens. De diversiteit maakt het zo leuk op insta. En geeft daardoor ook mega veel inspiratie!
   Liefs xx

 4. Reina

  Ik hou van jou kleur combinaties. Altijd een feestje om naar te kijken.
  Liefs, Reina

  1. Mindy

   Super lief! Dank je wel Reina ❤

 5. Carla

  Super leuk Min , luf de eigenheid en herken jou plaatjes uit duizenden das zo tof !
  Dikke kus !

  1. Mindy

   Super lief en zo leuk om te horen! Dank je wel Carla.
   Liefs xx

 6. Jeanette

  Heel leuk om te zien, geef je ook advies op basis van foto’s?
  Ik zou best nog een vloerkleed erbij willen maar vind het lastig qua kleur.

  1. Mindy

   Dank je wel!
   Ik heb de mogelijkheid voor een online interieur advies op de website staan. Je vind het onder het kopje interieuradvies

 7. Yolanda

  Super leuk om te lezen Mindy! En er zitten weer wat mooie tips bij

  1. Mindy

   Leuk om te horen Yolanda, dank je wel!

Geef een reactie