posters en prints van posterlounge

Posters en prints van Posterlounge

Posters en prints, ik ben er dol op! Ze zijn er in ontelbaar veel soorten en maten en passen daarom in elk interieur. Afgelopen week ontving ik een aantal nieuwe posters en prints van Posterlounge. In dit blog ga ik je ze allemaal laten zien en vertel ik over de verschillende mogelijkheden.

Toen posterlounge mij vroeg of ik voor hun een blog wou schrijven ben ik natuurlijk eerst even op hun website gaan kijken. Er zijn veel aanbieders op de markt maar het aanbod is niet overal even breed. Maar eenmaal op de website bleek al snel dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Het aanbod aan posters en prints is enorm bij Posterlounge! Zo groot zelfs dat ik er even in verdwaalde. Gelukkig ontdekte ik al snel dat er veel filtermogelijkheden zijn waardoor ik kon zoeken tussen de afbeeldingen die passen bij mijn stijl.

Wat ook opviel was dat er veel keuze is in materiaal. Zo heb je natuurlijk de posters op fotopapier maar zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld acrylglas prints of PVC prints. Omdat ik van posterlounge een mooie selectie mocht maken heb ik gekozen voor verschillende materialen zodat ik mijn ervaring met jullie kan delen. Persoonlijk hou ik erg van een matte afwerking. Aangezien ik natuurlijk veel foto’s van ons interieur maak. En dan kan een weerkaatsing in het glas wel eens lastig zijn.

Mijn gekozen posters en prints van Posterlounge

Mijn eerste focus was dus matte prints. En daarom kwam ik uit bij PVC en Aluminium. Deze beide materialen hebben een mooie matte afwerking. Als bijkomend voordeel kunnen allebei deze materialen ook buiten opgehangen worden. En omdat de buitenruimte tegenwoordig ook steeds meer aangekleed wordt is het natuurlijk heel gaaf om daar ook een mooie print op te hangen. Ik had nog nooit eerder PVC prints gehad maar ik ben fan! Het is heel mooi licht materiaal met zoals gezegd een mooie matte afwerking. Het aluminium is wat zwaarder materiaal en heeft in mijn ogen een wat strakkere uitstraling.

DIY posters

Wat ik ook tegenkwam op de website waren sticker posters en kleurposters. Ik hou wel van een beetje knutselen en helemaal nu we met z’n allen veel meer thuis zijn leken me dit leuke opties. Omdat ik graag verander in het interieur wil ik de posters geen vaste plek geven. Dus de sticker posters plakte ik op houten plaatjes. Maar ik denk dat ze ook ideaal zijn als je bijvoorbeeld een deur mee wilt meenemen in je gallerywall. Vooral de kwaliteit van deze prints viel me op. Het is een soort canvas doek maar dan met een sticker laag. Erg mooi dus. De kleurposters zijn gedrukt op zware kwaliteit papier en waren gewoon heel leuk om samen met mijn dochter in te kleuren. Maar ze zijn ook heel handig als je bijvoorbeeld echt graag bepaalde kleuren terug ziet komen in je prints.

En de gewone posters?

Omdat posters ideaal zijn om een nieuwe sfeer te creëren is het fijn als je af kunt wisselen. En de papieren poster is uiteindelijk het meest betaalbaar. Zo kun je dus met een kleine uitgave een grote verandering maken in je interieur. Dus ja, natuurlijk koos ik ook voor een aantal gewone posters.  Zelf ben ik dol op mooie vintage fotolijsten. Bij de kringloop kijk ik ook altijd even of er nog mooie oude lijsten staan. Daarom koos ik voor prints die mooi passen bij de lijsten die ik nog had staan. De posters zijn gedrukt op mooi zwaar fotopapier en hebben zelfs zonder lijst een mooie uitstraling.

Conclusie & korting

Ik ben echt enorm tevreden over de kwaliteit posters en prints die ik heb ontvangen van Posterlounge. Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik mooie setjes uitgezocht. Maar ik ga veel van de nieuwe prints een mooi plekje geven in mijn gallarywall. Zo ontstaat er een mooie mix van kleuren en stijlen. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn keuzes vinden?

Zou jij ook graag wat nieuwe posters aan de muur willen? Dan heb ik goed nieuws want ik mag je namens Posterlounge een korting aanbieden van 15% Deze korting is geldig op alle artikelen met uitzondering van kadobonnen. Gebruik bij het afrekenen de code Mindy15 en de korting wordt verrekend over je aankoopbedrag. De code is te gebruiken tot en met 15 juni.

Liefs Mindy

 

-Dit blog kwam tot stand in samenwerking met Posterlounge-

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Deense zomer

  Wat een mooie selectie aan prints, materiaal en formaat heb je gekozen Mindy! En heb jij nu zo’n handig rail om ze aan op te hangen? Of had je die al?

  1. Mindy

   Jaa die had ik al! Beide muren, super handig!
   Mooi zijn ze he ❤

 2. Yvette

  Prachtig Mindy. Wat een mooie afbeeldingen heb jij uitgekozen.

  XXX

  1. Mindy

   Gaaf zijn ze he Yvette! Ze hebben ook echt enorm veel keus

 3. Renee

  Ik ben vooral voor échte kunst, waar iemandzijn ziel en zaligheid in heeft gelegd.
  Het ziet er leuk uit, maar hier geen posters of canvas in huis

  1. Mindy

   Dat is ook prachtig! Maar veel posters zijn natuurlijk ook een afdruk van iemands kunstwerk en op deze manier voor heel veel mensen bereikbaar

 4. Gerrold Wong

  Ik had een vraag naar aanleiding van de prachtige posters in uw blog.
  Ik wil enkele posters bestellen bij Posterlounge en vraag mij af welke uitvoering het meeste lijkt
  op een schilderij in lijst en welke uitvoering het beste past in een klassiek interieur.
  Ik had zelf gedacht aan acrylglas print of gallery print .
  De afmetingen die ik wil bestellen zijn +/- 50 cm x 50 cm.

  1. Mindy

   Bedankt voor je reactie! Ik heb zelf geen ervaring met de materialen waar je voorkeur naar uit gaat. Dit omdat ik persoonlijk het liefst voor een matte uitvoering kies (ivm spiegeling) Maar deze geven inderdaad wel mooi het idee van een ingelijst schilderij en zullen er chique staan. Ik denk ook dat deze goed passen in een klassieke woonstijl. Mocht je toch liever een matte uitvoering willen dan is een canvas print denk ik ook erg mooi

 5. Gerrold

  Heel hartelijk dank voor de reactie. Ik ben nu wat wijzer geworden en zal het houden op gallery print.
  Met vriendelijke groet,

  1. Mindy

   Ah fijn te horen. Heel graag gedaan!

Geef een reactie