Kerst shoppen bij Sterk & sVeer

Het is december en meer dan ooit willen we er met zijn allen een mooie en gezellige tijd van maken. Dat betekend natuurlijk het hele huis in kerstsfeer brengen en bij veel mensen ook wat leuke kadootjes onder de boom. Tijd om te gaan kerst shoppen en dat kan heel goed bij Sterk & sVeer

kerst shoppen bij sterk & sveer

Het is een rare tijd en het liefst zouden we het gewoon even willen vergeten maar dat gaat natuurlijk niet. Daarom zijn we voorzichtig met alles wat we buiten de deur doen. Gelukkig kan tegenwoordig bijna alles online geregeld worden. Een winkel waar je perfect online kunt kerst shoppen is Sterk & sVeer. Vorig jaar bezocht ik deze leuke winkel vol met interieur en lifestyle gerelateerde spulletjes voor het eerst. Maar ik ben zeker van plan om, zodra het kan, weer langs te gaan. Afgelopen jaar verhuisden ze namelijk naar een groter pand en dat betekend nog meer leuke producten om uit te kiezen.

kerst shoppen bij sterk & sveer

Kerst shoppen en meer bij Sterk & sVeer

Natuurlijk is er volop keus in mooie producten in de kerst sfeer als je gaat shoppen bij Sterk & sVeer. In de webshop hebben ze zelfs een apart kopje voor de kerstcollectie. Hieronder vind je o.a samengestelde kerstpakketen en sfeervolle decoratie. Voor kadootjes kun je eigenlijk ook niet misgrijpen. Ze hebben bijvoorbeeld keus uit verschillende merken servies, mooi kinderspeelgoed, onwijs veel leuke woonaccessoires en nog veel meer! En als je jezelf wilt verwennen met een groot cadeau voor kerst kun je op de webshop ook terecht voor toffe meubels.

kerst shoppen bij sterk & sveer

Doelen voor 2021

Sinds mijn eerste contact met Sterk & sVeer is me al duidelijk dat eigenaresse Piety doelen stelt en deze ook nastreeft. Deze goedlachse vrolijke dame barst namelijk van de energie en goede ideeën. Bovendien weet ze die altijd goed tot uitvoering te brengen. Ik schreef al eens eerder een blog over de winkel en daarin kun je lezen welke weg er tot toe is bewandeld. Persoonlijk hou ik er echt van om te zien hoe iemand zo zijn dromen durft waar te maken. Ideeën hebben we tenslotte allemaal wel eens, maar om deze tot uitvoering te brengen is ook wel een stukje lef nodig! Ook voor komend jaar zijn er weer genoeg plannen en doelen gesteld.  

Zo willen ze heel graag groeien met het Instagram account van Sterk & sVeer. Om op deze manier nog meer mensen te betrekken bij wat ze allemaal doen. Afgelopen jaar zijn er al flink wat volgers bij gekomen maar het doel is om in het voorjaar van 2021 10K volgers te hebben. Zelf ben ik ooit begonnen met volgen omdat ze, in tegenstelling tot veel andere bedrijfsaccounts, veel van zichzelf laten zien. Dus naast leuke producten zie je ook hoe ze op inkoop gaan en wat er verder achter de schermen gebeurd. Hierdoor leer je de medewerkers echt een beetje kennen. Daarnaast heeft Sterk & sVeer deze maand wel laten zien dat ze niet vies zijn van leuke acties. Die 10K volgers gaan er dan ook vast en zeker komen.

En meer...

Ook komen er vaste vlogs op instagram. Er zullen via IG-tv leuke vlogs gemaakt worden om zo producten te kunnen uitlichten. Hiermee krijg je dus een extra kijkje in “de keuken” van de winkel. Natuurlijk blijft de collectie ook gewoon in ontwikkeling. Met de komst van een grotere ruimte kwamen er ook meer grotere producten als meubels en eethoeken. Er komen nieuwe stijlen die zoals je mag verwachten van deze toffe winkel persoonlijk en gedurfd zullen zijn. Ook wordt het eigen merk verder uit gediept. Hier is al mee begonnen maar deze zal komend jaar nog meer op de markt gezet worden.

Met de verhuizing van afgelopen jaar waren er ook plannen voor een Grand Opening. Helaas kon deze vanwege Corona niet doorgaan. Hoewel ze er met elkaar wel een klein feestje van hebben gemaakt is dat natuurlijk ontzettend jammer. Maar van uitstel komt geen afstel bij Sterk & sVeer op 8 April is het een jaar geleden dat ze zijn verhuisd. En de bedoeling is om dit op deze dag alsnog groots te vieren. Echt wel iets om naar uit te kijken dus!

Kerst shoppen met een leuke actie bij Sterk & sVeer

Maar voor nu zitten we met onze gedachtes natuurlijk volledig bij de komende feestdagen. Nou niet getreurd want ook daar is aan gedacht. Mocht jij je kersttafel nog niet helemaal compleet hebben. Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom? Dan kun je mooi gebruik maken van deze leuke actie; Bij besteding van €20 aan UNC producten krijg je twee UNC schoteltjes twv €12,- cadeau!!  Deze actie geld de hele maand december 2020. Vul bij opmerkingen wel even ‘Actie Mindy’ in. En ook als je eigenlijk niks meer nodig hebt zou ik toch even een kijkje nemen. Het motto ‘Je hebt het niet nodig maar je wordt er wel heel blij van’ heeft Sterk & sVeer natuurlijk niet voor niks 😉

Liefs Mindy

                                   Beeldmateriaal: Jamaine Festen

                         -dit blog kwam tot stand i.s.m Sterk & sVeer-

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Mindy

   Ah je bent een lieverd, dank je wel!! X

  2. Sandra

   Leuk artikel! Heel leuk om te lezen!

   1. Mindy

    Ah dank je wel! En bedankt voor het lezen

Geef een reactie