slapen onder luxe beddengoed van SUITE702

Beddengoed van SUITE702, hoe slaapt dat?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de zolder een make-over gaf (lees hier) Maar het beddengoed wat we hadden paste eigenlijk niet zo mooi in deze nieuwe look. Daarom was ik heel blij dat ik een nieuwe set beddengoed mocht uitzoeken bij SUITE702. Naast mooi beddengoed heb ik nog een aantal leuke items van hun gekregen en daar vertel ik je meer over in deze blog.

SUITE702, wie zijn  het, wat doen ze en wat mag je verwachten?

SUITE702 is gestart door Olaf en zijn vrouw Shirley. Samen hadden zij de wens om iets bijzonders te maken, iets waar mensen gelukkig van worden. Ze hebben zich laten inspireren door John Lennon en Yoko Ono die in 1969 een week lang in bed bleven om aandacht te vragen voor World Peace. World Peace is misschien wat hoog gegrepen voor beddengoed maar een goede nachtrust is een goed begin! Is de gedachtegang van dit koppel. Immers als je goed uitgeslapen bent zit je lekkerder in je vel en zijn we vaak aardiger en verdraagzamer. Daar hebben ze toch wel een punt. Ik kan voor mezelf zeggen dat hier zeker een kern van waarheid in zit. Daarom bedachten zij SUITE702 en bieden daarmee mooi beddengoed van een hoge kwaliteit wat duurzaam is geproduceerd. En met alle mooie kleuren is er voor ieder wat wils en zijn ze helemaal on trend!

.

Luxe beddengoed van SUITE702

Beddengoed en meer

Inmiddels heb je bij beddengoed van SUITE-702 keuze uit verschillende materialen En daarnaast hebben ze een aantal speciale kussens aan om je bed nog aangenamer te maken! Zelf koos ik voor beddengoed in percal katoen en katoen satijn maar linnen was ook nog een optie. Je kunt bij SUITE-702  kiezen voor een set beddengoed van een dekbedhoes en kussenslopen in dezelfde kleur. Maar je kunt ook elk artikel los bestellen en dus zelf een set van verschillende kleuren samenstellen.

Jullie begrijpen nu wel waarom dit merk echt aan mij besteed is. 😉 Natuurlijk koos ik er voor om alles los van elkaar te bestellen en voor verschillende kleuren te gaan. Deze mooie warme tinten passen wat mij betreft perfect in onze slaapkamer! Naast het beddengoed kreeg ik ook de bedMATE , wat een goede uitvinding is dat! Een heerlijk lang kussen van 160 of 180 cm die je als headboard kunt gebruiken. Hierdoor kunnen we nu  heerlijk liggen kletsen of  ontspannen een boek lezen.  Als je het lekker vind om s ’nachts ergens tegen aan te kruipen maar je partner dat niet zo fijn vindt is de bedMATE ook je ideale bedpartner trouwens! Als laatste ontving ik ook nog de bigDOT Het nieuwste product van SUITE702. Een  lekker rond kussen wat je ook leuk als steuntje kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een boek of zoals ik doe gewoon om je bed net even mee af te stylen!

Luxe beddengoed van SUITE702

En hoe slaapt dat beddengoed van SUITE-702?

De eerste avond dat we tussen onze nieuwe lakens kropen waren het een en al oeh’s en aah’s in onze slaapkamer. Dit is echt fijn beddengoed! Het knispert als je er tussen kruipt, voelt fris maar neemt snel je lichaamstemperatuur aan en omdat het goed ademt krijg je geen zweterig gevoel. Ook niet na een nacht slapen! Het geeft je echt dat luxe gevoel.

Wat me de volgende ochtend wel opviel was dat de stof best kreukt. Ja ik ben zo’n persoon die z’n kussen lekker oppropt en de dekens om zich heen frommelt, dat slaapt gewoon het lekkerst! Nu vind ik kreukels persoonlijk geen enkel probleem. Ik hou wel van een mooi opgemaakt bed maar het hoeft van mij niet persé super strak te zijn. En de oorzaak van de kreukels zijn eigenlijk alleen maar positief te noemen. Het beddengoed van SUITE-702 is namelijk gemaakt van natuurlijk materiaal. Dat in tegenstelling tot synthetisch materiaal nu eenmaal sneller kreukt. Maar dit materiaal zorgt er ook voor dat de stof ademt en het altijd lekker aanvoelt. Daarnaast hebben Olaf en Shirley ervoor gekozen om de stoffen niet chemisch te behandelen. En hoewel dat misschien het kreuken tegen zou gaan is het toch een stuk fijner slapen zonder!

Mijn keuze

Mijn keuze op een rijtje

Omdat ik onze slaapkamer graag iets meer warmte en gezelligheid wou geven heb ik gekozen voor diepe, warme kleuren. Ik heb ze hieronder even voor je op een rijtje gezet;

 • Dekbedhoes van katoen satijn in ‘Cedar Wood’
 • Hoeslaken van perkal katoen in ‘Khaki Gold’
 • Kussenslopen van perkal katoen in ‘Brique Red’
 • BedMATE hoes van perkal katoen in ‘Cognac’
 • Big DOT hoes van perkal katoen in ‘Chocolate’

Er is dus keus tussen 3 verschillende stoffen en verschillende kleuren. In perkal katoen heb je de keus uit 14 kleuren, in satijn zijn dat er 12 en in linnen heb je keus uit 13 verschillende kleuren.

Ik ben benieuwd welke kleuren jij zou kiezen!

Liefs Mindy

-Deze blog kwam tot stand in samenwerking met SUITE702-

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Mindy

   Dank je wel Andrea.
   Het slaapt echt heerlijk!!

Geef een reactie