tanja

Tanja van homestylingbytan

De allereerste ‘op de bank bij..’ Een binnenkijker waarbij ik virtueel op de bank kruip bij leuke, gezellige Instagrammers die je graag een kijkje willen geven in hun interieur. Met de eerste ‘op de bank bij..’ zit ik gezellig bij Tanja. Ik volg haar al een poos op Instagram en ken haar als een lief mens die de nodige tegenslag heeft gekend maar zich daardoor niet uit het veld heeft laten slaan.

Tanja, vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Tanja. Het is alweer 35 jaar geleden dat ik trouwde met Andre en samen kregen wij een geweldige zoon, Neil. De eerste 7 jaar van ons huwelijk hebben we een modezaak gehad. Maar toen ik de ziekte ME kreeg hebben we deze helaas moeten verkopen. Toen ben ik part-time gaan werken bij parfumerie Douglas waar ik ook een tijdje de VM heb gedaan. Na daar zo’n 20 jaar te hebben gewerkt moest ik volledig stoppen omdat mijn gezondheid steeds slechter werd. Vanwege mijn gezondheid kon ik  niet veel meer maar ik besloot te kijken naar wat nog wel mogelijk was. Zo kwam ik op het idee om een interieuraccount te beginnen op Insta. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Maar inmiddels kan ik echt niet meer zonder. Het stylen, content maken en de superleuke contacten. Op de momenten wanneer ik me redelijk voel en er zin in heb, perfect voor mij dus! Sinds kort ben ik ook blogger voor ‘Taste The Green’ een online platform voor bloemen. Dit vind ik ook super leuk om te doen en in de toekomst zou ik ook graag een eigen blog willen.

In wat voor huis woon je en hoe lang woon je daar al?

Sinds 5 jaar wonen we samen met onze Britse korthaar ‘Dolce’ in een nieuwbouw appartement in Amersfoort. Dit is een huur appartement en dat betekend helaas dat we geen grote aanpassingen kunnen doen in huis. Dat vind ik wel errug jammer want ik heb ideeën genoeg!

Waar is je liefde voor interieur mee begonnen?

Eigenlijk ben ik altijd al gek van interieurstyling geweest. Al op mijn slaapkamertje vroeger thuis was ik er veel mee bezig! Ik hoop dat mijn gezondheid in de toekomst beter zal gaan en mijn droom is dan om iets met styling te kunnen gaan doen. Maar eerst mijn interieur account lekker uitbreiden.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven? Wat maakt van je huis een thuis?

Een eigen woonstijl heb ik niet echt, ik doe wat ik leuk vind en mix verschillende stijlen. Zo creëer je eigenheid. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind in een interieur. Het onderscheidt je van de rest en je voelt je dan t meest thuis… Ik hou van een warme kleuren en donkere muren. Dit geeft een gevoel van geborgenheid en alles komt veel mooier uit. De nachtwacht hangt ook niet voor niks op een zwarte muur! Ook hou ik erg van sfeer in huis. Dit creëer ik door middel van kleur, kussens, bloemen, design en kunst. Ik vind t ook erg leuk om content te maken voor kunstenaars, we hebben zoveel mooie kunst in Nederland. Om inspiratie op te doen lees ik heeeel veel tijdschriften( soort verslaving😂) en ik ga graag naar het Arsenaal.

Op de bank?

Onze grote bank is echt mijn favoriete plekje in huis. Hier kan ik naar buiten kijken, naar de haard en tv kijken. Meestal ligt Dolce lekker bij me. De bank is al een oudje en we willen graag een nieuwe maar kunnen t nog niet vinden. Er zijn namelijk wel wat dingen waar die aan moet voldoen. Hij moet kleur hebben, lekker zitten, mooi zijn en t liefst uit gedeeltes bestaan.

Hoe ziet jouw droombank er uit?

Mijn droombank is een roestoranje velvet Togo ; maar die prijs…..

En het huis waar ie in staat?

Mijn droom is om in een loftachtige ruimte te gaan wonen. Met balken aan het plafond en een mooi dakterras, zwarte keuken en een mooi bad! Wie weet ooit..

Het lijkt me leuk om een keer bij jou (Mindy) op je mooie nieuwe bank te zitten. Dan denk ik dat we uren over interieur kunnen kletsen. Ik bewonder jou erg om jou standvastigheid en lef in je interieur, hou ik van! Ook zou ik wel willen weten; Als je een miljoen zou winnen. Wat zou je dan als eerste voor in huis  kopen??

Hahah leuke vraag Tanja. Als ik een miljoen zou winnen zou ik als eerste op zoek gaan naar dat geweldige droomhuis op het platteland. Maar voor er in zou ik dan uhmm een Samsung The Frame kopen haha. Beetje suf misschien maar die staat al een poosje op ons wensenlijstje.

Dankjewel lieve Mindy dat ik als eerste in jou rubriek mag staan, ik vond t erg leuk en een eer om te doen!

Liefs Tanja

Jij bedankt Tanja voor je openhartige antwoorden en een kijkje in je huis.

Wil je meer zien van Tanja en haar mooie huis dan kun je haar vinden op Instagram @homestylingbytan

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 31 reacties

 1. Korina

  Ontzettend leuke gedaan ♥️, kijk nu al uit naar de volgende !

  1. Mindy

   Ahh leuk dat je zo enthousiast bent schattie!! Dank je wel.
   Liefs xx

 2. Carla

  Wat een super leuke eerste ik volg Tan ook graag het is een lieverd en word blij van haar mooie herkenbare plaatjes !
  Ook leuk dat er een stukje wederzijdse vragen inzitten Min, genoten !
  Groetjes Carla

  1. Mindy

   Blij dat je het leuk vindt lieve Carla! Dank je wel voor je reactie.
   Liefs

  2. Tanja

   Ja superleuk idee van Mindy hè ?
   Wat n lieve woorden Car ! Ik volg jou ook graag !
   Leuk dat je t hebt gelezen !
   Liefs tanja

 3. Sylvia

  Wat ‘n leuke opening van je nieuwe blog Mindy! Ik volg Tanja al ‘n poos en we hebben elkaar ook in real life ontmoet..en ze is écht ‘n lieverd! Met ‘n prachtig huis!

  1. Mindy

   Ohhh wat leuk dat jullie elkaar al hebben ontmoet! Het is zeker weten een lieverd!

  2. Tanja

   Leuk dat je t hebt gelezen Syl!
   We hebben idd een paar keer afgesproken en gaan dat vast nog weer s doen .
   Dankjewel voor je lieve worden !
   Tot snel :liefs Tanja

 4. Daniëlle

  Wat leuk om te lezen. Ik volg Tanja ook al een tijdje met veel plezier. Daarbij is ze gewoon een heel mooi, lief mens!

  Lfs Daan

  1. Mindy

   Helemaal met je eens Daan!!
   Liefs

  2. Tanja

   Heel leuk dat je t hebt gelezen lieve Daan !
   Superleuk om elkaar te volgen …
   Zo lief van jou !insgelijks!
   Liefs tanja

 5. Yvette

  Heerlijke blog Min :-).
  Zo leuk een virtuele op de bank bij. Op naar de volgende. Enne Tan, you rock babe.

  Liefs, ♡

  1. Mindy

   Ja gezellig zo he Dank je wel lieverd!!

  2. Tanja

   Ja superleuk idee van Min hè ?ben ook benieuwd naar de volgende !
   En thanks lieve Yvette
   Liefs tanja

 6. Tanja

  Superleuk dat ik jou eerste gast mag zijn !je hebt t goed samengevat want m’n tekst was nogal langals ik eenmaal over interieur ga praten ….,
  Vond t erg leuk om te doen :dankjewel lieve Min
  Groetjes Tanja

  1. Mindy

   Haha viel best mee hoor. Ik heb het vooral verdeeld onder de vragen. Super fijn dat ik in deze eerste bij jou op de bank mocht ploffen!
   Liefs xx

 7. Marilu

  Superleuk Tanja!!
  Prachtig en heel eigen interieur.
  Ik volg je graag!! Helemaal leuk omdat we elkaar kennen van vroeger en elkaar weer tegen zijn gekomen op IG!
  Liefs,Marilu

  1. Mindy

   Wat leuk om te lezen dit! Bedankt voor het lezen Marilu.
   Liefs xx

  2. Tanja

   Dankjewel Marilu
   Leuk dat je t hebt gelezen en idd zo leuk dat we elkaar weer tegen kwamen op insta !
   Volg jou ook graag !
   Liefs tanja

 8. Marianne

  Super leuk gedaan .. ik ken Tanja al een tijdje en is mijn ig dinnetje we hebben vaak contact via de pb en is dan erg gezellig .. ze heeft het heel mooi ingericht met warme kleuren (wat anders dan bij mij zwart-Wit haha ) maar ik hou ook van haar style alles mooi op elkaar afgestemd .. ik hoop dat haar droom wat ig betreft uit komt. Oh ja en wist je dat ze ook nog mooie tekeningen maakt

  1. Mindy

   Ohh dat heeft ze mooi achter gehouden haha. Ik hou ook van haar mooie interieur en ze is natuurlijk gewoon een ontzettende leukerd ♡

  2. Tanja

   Dankjewel lief instadinnetje!en lief dat je dat zegt !
   Haha niet alles vertellen

 9. Deense zomer

  Helemaal leuk natuurlijk om Tanja in jouw nieuwe blog te zien Mindy! Leuk om te lezen! Ik vind Tanja een enorme lieverd en een mooi en positief mens. En ik houd van haar interieurstijl, die herken ik uit duizenden! Liefs Linda

  1. Mindy

   Jaa helemaal met jou eens Lin! Dank voor je lieve reactie.
   Liefs xx

  2. Tanja

   Ahhh zo liefff ,dankjewel voor jou reactie !liefs van mij

 10. Janina

  Wat ontzettend leuk om te lezen en Tanja heeft niet alleen een prachtig interieur, maar is ook echt een onwijze lieverd!

  1. Mindy

   Jaa dat ben ik helemaal met je eens!!

 11. Joyce den Breker

  Wat een gezellig verhaal samen met Tanja

Geef een reactie