Terug kijken op 2020

Het einde van het jaar is in het zicht. We beginnen te denken aan het nieuwe jaar. Nieuwe plannen, nieuwe kansen.. Maar het ik ook fijn om eens terug te kijken naar 2020. Want jongens dat was me het jaartje wel hé?!

Als we terug kijken naar 2020 dan is het eerste waar je aan denkt natuurlijk Corona. Daar kunnen we met z’n allen gewoon echt niet omheen. We hebben met z’n allen nog nooit zoveel tijd thuis doorgebracht als afgelopen jaar. Waar de horeca en ook andere ondernemers enorm zware tijden de verduren kreeg hebben de bouwmarkten een top jaar gehad. Was je niet bezig met het realiseren van een fijne thuiswerkplek dan was het wel met in elk geval zoveel mogelijk sfeer in huis halen. Ons thuis was ineens nog belangrijker dan het altijd al was!

terug kijken op 2020
We maakten het massaal gezellig in huis

Leuke dingen in 2020

Hoe je het ook went of keert, ik denk dat we het er allemaal over eens zijn. Corona is stom!! Daarom wil ik in dit blog vooral terug kijken naar de leuke dingen die 2020 mij heeft gebracht. En ik hou het verder ook persoonlijk. Geen leuke dingen in mijn leven die groot wereldnieuws zijn geworden 😉 Maar toch best wat dingen die voor mij wel groots te noemen waren. Zo gaven manlief en ik onze keuken een grote makeover! Ook de badkamer kreeg na ruim 20 jaar een compleet nieuwe look! En natuurlijk kreeg ook de rest van het huis meerdere keren een likje verf, een nieuw behangetje en enkele nieuwe meubels.

de keuken is nu helemaal ons

Er was genoeg te delen op Instagram.  En ook hier op mijn blog heb ik veel inspiratie gedeeld. Het volgers aantal groeide dan ook flink op Instagram. Vorige maand tikte ik gewoon 75k volgers aan. Ongelofelijk veel mensen die ik met onze interieur mag inspireren. Ook de maandelijkse lezers op mijn blog zijn enorm toegenomen. Iets waar ik enorm blij en trots op ben. Het bloggen is iets waar ik nog steeds een beetje mee worstel af en toe. Niet met het schrijven, dat vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk. Maar meer de angst dat ik schrijf over iets wat jou als lezer misschien helemaal niet interesseert. I know, get over it en schrijf gewoon!! 

en ook de badkamer klopt in het geheel

Terug kijken op 2020, de hoogtepunten

Eigenlijk zijn er dus veel leuke dingen, mooie herinneringen en momenten om aan terug te denken. Maar als ik ga terug kijken op 2020 waren er ook een paar echte hoogtepunten! Zo werd ik dit jaar Kleur Ambassadeur van Flexa, of kleurvriend zoals we elkaar noemen. Dit is mij als kleurliefhebber natuurlijk op het lijf geschreven en ik heb afgelopen jaar een aantal mooie dingen mogen doen in samenwerking met Flexa. Zo ben ik naast thuis ook aan de slag gegaan bij mijn schoonouders. Deze langdurige samenwerking is wel iets waar ik erg trots op ben. Komend jaar zullen er zeker weer wat mooie verfklussen voorbij komen!

terug kijken op 2020
Met gepaste maatregelen op het Flexa event van 2020

Iemand anders verassen of blij maken is wel echt onwijs leuk om te doen. Nog een hoogtepunt van afgelopen jaar was dan ook de verrassingsmakeover voor mijn beste vriendin. Dit was natuurlijk ook wel een MEGA verrassing. Natuurlijk is het super tof om voor jezelf wat moois uit te mogen zoeken. Maar toen ik van MADE een complete eethoek met alles er op en er aan weg mocht geven was ik wel echt over the moon.  Maar mijn vriendin denk ik nog meer!! Dit soort samenwerkingen en het feit dat er steeds weer nieuwe dingen op mijn pad komen maken het werk als content creator ook zo ontzettend leuk.

Krijgen is leuk maar geven is nog zoveel leuker!

En als afsluiter

Dat zijn toch wel dingen waar ik altijd aan zal denken bij het terug kijken op 2020. Maar ik had ook nog een mooie afsluiter. Ons interieur stond afgelopen maand namelijk in de kersteditie van VT wonen. Met een prachtige binnenkijker in ons kersthuis gemaakt door moonshineweb. Vorig jaar had ik ook al de eer om een aantal keer een binnekijker te hebben maar VT wonen is toch wel de ultieme droom van elke interieur liefhebber denk ik. Dat is dus iets wat ik van het lijstje kan vinken! Deze reportage verscheen daarnaast ook nog in het Italiaanse blad Casa Chic Magazine en het Engelse blad Style at Home Magazine.

terug kijken op 2020
Genieten van een mooie binnenkijker van ons huis

Eigenlijk komen er, ondanks het gekke jaar, dus een heleboel leuke dingen naar boven bij het terug kijken op 2020. Zo kregen we afgelopen zomer kipjes in de tuin en in huis verwelkomden we Lua in ons gezin. Begon Nayla op het voortgezet onderwijs en heeft daar helemaal haar draai gevonden. Daarbij is ze ook opslag veranderd in een echte puber. Ook Ravi zit, ondanks alle worstelingen die we hebben gehad met aanvragen van zorg, heel lekker in zijn vel. Zelf ben ik best trots dat ik niet gillend gek ben geworden in alle weken dat de kids thuis waren. En zelfs Theo heeft het weer het hele jaar met ons uitgehouden 😉

terug kijken op 2020
Lua is een gezellige toevoeging in ons gezin

Terug kijken op 2020 betekend vooruit kijken op 2021?

Tja ik ben wel iemand die houdt van plannen en graag weet wat er in het verschiet ligt. Wat er sowieso op de planning staat is een nieuwe bank! Ook zal er zeker en vast weer het één en ander geverfd worden. En ik wil echt meer gaan bloggen. Zoals ik net al zei vind ik het bloggen soms lastig. Sommige onderwerpen lijken te klein om een heel blog over te schrijven en andere niet interessant genoeg. Om mezelf een stok achter de deur te geven om gewoon te schrijven wil ik in januari starten met een maandelijks terugkerend blog. 

Dit is voor mij één van de belangrijkste doelen voor 2021. Want hoewel het aantal lezers flink is gegroeid wil ik graag nog verder groeien als blogger. Hoe het precies ingevuld zal worden weet ik ook nog niet. Maar in elk geval heb ik dan een plek voor alle onderwerpen die te klein zijn om een heel blog aan te wijden.😉 Daarnaast  heb ik ook nog geen naam voor dit blog. Daar kan ik overigens wel wat hulp bij gebruiken. Ideetjes zijn nu; Dit was; januari, febru.. enz, Het weer in Drachten, More Mindy… Gaat nog alle kanten op dus haha. Als jij nog een leuke suggestie hebt laat me dat dan alsjeblieft hieronder weten!

Liefde voor jullie voor het nieuwe jaar!

Wat we met z’n allen afgelopen jaar heel duidelijk hebben geleerd is dat het ineens allemaal anders zijn. Daarom probeer ik me ook een beetje flexibel op te stellen en mee te gaan in wat op mijn pad komt. Laten we er met z’n allen in elk geval met een positieve gedachte in stappen en er weer wat moois van maken!!

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Margriet #meira.athome#

  Leuk om te lezen!
  Heel veel succes weer in het nieuwe jaar! Je bent lekker bezig!

  1. Mindy

   Ah wat lief, dank je wel Margriet ❤️

 2. Hanny

  Mooie blog Mindy: het verhaal is er…. (altijd)

 3. José Gerritse-Priem

  Lieve Mindy, je hebt mij veel inspiratie gegeven, ben blij dat ik je gevonden heb. Ga vooral zo door, zoals je bent!

  1. Mindy

   Ah wat fijn en leuk om te horen, dank je wel!!!

 4. Korina

  Wederom weer prachtig geschreven! Ontzettend trots op jou met hoe je het allemaal doet en wat je allemaal al bereikt hebt. Dat stuk in VT wonen is echt prachtig geworden! Als ik terugkijk op dit jaar ben ik mega trots op mijn huisje en hoe ik het samen doe met de jongens. De compleet nieuwe eethoek als verassing was dan ook echt de kers op de taart, zo ontzettend blij mee! Op naar 2021 ❤️

  1. Mindy

   Ahh zo lief, dank je wel!!! Ik ben ook mega trots op jou en ik ben blij dat ik onderdeel heb kunnen zijn in een stukje geluk❤

 5. Sylvia

  Leuke blog weer Mindy! En voor het nieuwe jaar straks..alvast veel gezondheid, geluk en inspiratie.
  Liefs Sylvia X

  1. Mindy

   Dank je wel! Voor jou ook een mooie en liefdevol nieuw jaar X

 6. Yvette

  Lieve Min,
  Jij bent een kanjer. Eén van de leukste en talentvolste die ik zo graag volg. Jouw huis is prachtig, soms zou ik hier ook nog wel eens wat willen veranderen maar ja die knip van mij laat het niet toe en dat is niet erg hoor want wat geniet ik van jouw veranderingen. Wat jij allemaal aan het doen bent echt zo mooi. Jij hebt talent en bovenal een toffe persoonlijkheid. Lieve schat blijf zo doorgaan en ga verder bloggen want ook dat kan jij. Het enigste minpuntje in jouw huis is dat ene lampje (slaat de plank mis/ik heb hier nog wel een plankje ). Geintje hé mop dat snap jij. Op naar hopelijk een mooi 2021 voor jou, voor mij, voor iedereen (tja meteen een liedjein mijn hoofd). Geen idee welk liedje maar dit is volgens mij een regel uit een liedje. Lieve schat, ik volg jou graag. Gun jou alle moois en geluk. Zo nu toe aan koffie hier . You rock babe

  1. Mindy

   Ahhh dank je wel lieve Yvette. Je bent vanaf het begin al een trouwe lezer en dat waardeer ik enorm❤ Ik hoop dat ik je komend jaar ook weer volop mag inspireren. Bedankt voor je lieve reactie. Dikke kus X

 7. Hinke

  Hey Mindy.
  Nobody likes corona, that’s why we should forget 2020 asap
  But you do have 1 thing in common with corona
  You are going world wide
  Keep on going girl, you rock.
  All the best for the new year.

  1. Mindy

   Thank you so much Hinke! I really appreciate you being so involved in what I do ❤ Let’s not forget the good memories about last year and make 2021 a wonderful year. Love X

 8. Deense zomer

  Het was eigenlijk best een bijzonder mooi jaar als ik zo lees Mindy. Zo zie je dat ook in deze tijden het glas halfvol is. Ik wens je een mooi 2021 en succes met bloggen. Het staat bij mij ook op een zeer laag pitje. Komt wel weer. X

  1. Mindy

   Ja dat denk ik ook Lin. Nu hebben wij wat C betreft ook makkelijk praten en hebben wij slechts “last” gehad van de maatregelen. Maar ik kijk met een dankbaar en tevreden gevoel terug op afgelopen jaar! Voor jou ook een mooi en positief 2021. Liefs X

 9. Andrea de Groot

  Dat bloggen is hier ook een ding! Ik ben wel heel blij met mijn twee rubrieken elke week ‘oudere meisjes’ en ‘mijn relaas’ ☺️ Vind het ook lastig om over een tafeltje bijv. een blog te schrijven. Ik wens je voor het nieuwe jaar heel veel liefde en succes toe lieverd

  1. Mindy

   Jij doet het zo super goed met je blog. En je bent en blijft dan ook mijn grote voorbeeld! Voor jou ook heel veel liefde en geluk voor het nieuwe jaar lieverd X

 10. Joyce den Breker

  Hoi lieve Mindy Het was ondanks alles een gezellig en huiselijk jaar Vind het heel leuk om je te volgen En lees graag je leuke blogs Jij ben voor mij het zonnetje

  1. Mindy

   Ahhh wat super lief Joyce! Ik vind het super leuk dat we elkaar op IG gevonden hebben. En waardeer je lieve berichtjes altijd enorm! Liefs xx

 11. Robert

  Je bent goed bezig geweest in 2020. Ga zo door in 2021. Behalve je mooie wooncreaties kun je ook mooi en vlot schrijven. Kortom ik ben trots op je.

  1. Mindy

   Lief, dank je wel papa!

Geef een reactie