terugkijken op afgelopen jaar 2019

Terugkijken op afgelopen jaar 2019

De laatste dagen van het jaar. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Sommige mensen houden niet zo van terugkijken maar ik denk dat het goed is om zo nu en dan eens te doen. Het laat je vaak pas echt goed beseffen wat er allemaal is gebeurd en wat je hebt bereikt als je even terug kijkt. En ik denk dat het altijd goed is om te kijken naar hoe je je hebt ontwikkeld!

En is er veel gebeurd, veranderd en bereikt afgelopen jaar? Daar kan ik toch wel volmondig met ja op antwoorden! Ik neem jullie graag mee langs een aantal hoogtepunten.

Op naar een creatief nieuw jaar!!

Bij het terugkijken op afgelopen jaar ontkom ik natuurlijk niet aan een flink aantal klus projecten. Zo werd de muur in de woonkamer twee keer voorzien van nieuwe kleuren en kleurvakken. Verhuisden van slaapkamer en creëerden op zolder een heerlijke plek voor onzelf. Daarnaast ging ik nog aan de slag met de slaapkamer van Ravi.  Ook deed behang zijn intrede bij ons in huis. Eerst alleen op een mooi paneel maar later ook in de keuken en slaapkamer. Daarnaast hebben onze meubles alle hoeken van het huis denk ik wel gezien wel gezien. Het klussen en schuiven is wel iets wat er echt bij is gaan horen hier in huis.

BINNENKIJKERS

Stiekem ben ik best een beetje trots op het feit dat er inmiddels een aantal binnenkijkers van ons huis zijn geweest. Ik bedoel hoe tof is het als een ander gelooft met jouw interieur anderen te kunnen inspireren?? Heel tof!! Afgelopen jaar kreeg ik bezoek van de Telegraaf en Wonen & Co voor binnenkijkers in de zaterdag oplage. Hierbij werden foto’s van vrijwel onze hele woning genomen en ook het hele gezin moest er aan geloven. Voor degene onder ons zonder droom om model te worden best ongemakkelijk. Maar wat een mooie binnen kijkers zijn het geworden! Naast deze binnenkijkers heeft ons interieur ook in Reclaim magazine gestaan. Een brits magazine waarvoor ik zelf de foto’s maakte. Dat laatste is natuurlijk ook wel iets waar ik erg trots op ben!

Wonen en Co, Reclaim Magazine. de Telegraaf

ZELFS OP TV

Ook maakte ik dit jaar mijn tv debuut. Na niet door de selectie van achterwerk in de kast te zijn gekomen (lang, lang geleden!) kreeg ik nu toch eindelijk mijn kans haha. Gelukkig mocht ik eerst oefenen met een aflevering voor IG-tv. Evelyn van Eigen Huis en Tuin kwam langs voor een ontzettend leuk en ongedwongen kijkje in ons huis. Schijnbaar vond de crew van EH&T het ook wel wat. Ze vroegen me namelijk of ze ook langs mochten komen voor tv opnames. Aangezien ik het de eerste keer heel leuk had gevonden zag ik dat zeker wel zitten. Deze keer iets meer diepgang en wat meer beeld van ons interieur.

Ik heb op deze binnenkijkers ontzettend veel leuke en lieve reacties mogen ontvangen. Ook berichten van oud bekenden, onbekenden en mensen uit de buurt. Het was best gek dat je ineens wordt aangesproken met ‘Hé ik zag je op tv of in de krant!’ Gelukkig zijn we een nuchter volkje en kan ik verder nog steeds rustig over straat 😉 Hoewel er best veel werk gaat zitten in dit soort binnenkijkers; Je hele huis poetsen, alles tip top in orde willen hebben. En het ook best wat spanning geeft; Zijn het wel leuke mensen? Is mijn huis in het echt wel leuk genoeg. Ben ik wel heel blij dat ik het heb gedaan. Het is en blijft toch een hele bijzondere ervaring en natuurlijk ook een hele eer.

terugkijken op afgelopen jaar 2019
Op de bank met Evelyn

NAAR DE KAMER VAN KOOPHANDEL

Ja dat is ook iets wat ik afgelopen jaar heb gedaan! Sinds ik in april 2018 actief werd op insta ben ik enorm gegroeid. Niet alleen in aantal volgers maar ook in hoe ik om ga met dit medium. Afgelopen jaar heb ik hele mooie samenwerkingen mogen doen. Samenwerkingen met bedrijven die mij serieus namen als content creator. Daarom vond ik het tijd worden om mezelf ook serieus te nemen als ondernemer. Ik besloot me  in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. En sinds afgelopen zomer mag ik mezelf eigenaar noemen van ‘Mindy Schroor interieur & lifestyle’ Het is natuurlijk niet zo dat ik alleen ingeschreven sta vanwege deze samenwerkingen. Ik wou wel echt wat neerzetten. 

Met de inschrijvng bij de KvK begon dan ook mijn blog. Dit was iets wat ik enorm spannend vond! Op een gast blog voor Living Hip na had ik helemaal geen ervaring met bloggen. Maar jongens wat is dit leuk om te doen!! Als ik eenmaal weet waar ik een blog over wil schrijven rollen de woorden over het toetsenbord. En mijn blogs worden door jullie goed ontvangen. Dat is toch wel het aller leukste!! Ik ben enorm blij met het aantal lezers elke maand en werk hard om dit aantal te laten blijven groeien. Door kritisch naar mezelf te kijken en overal zoveel mogelijk nuttige informatie uit te halen wil ik mezelf blijven ontwikkelen.  Want mijn blog is iets waar ik me komend jaar zeker op wil blijven focussen!

budget woonkamer makeover
Mijn eerste styling klus bij een ander thuis

NOG MEER TERUGKIJKEN OP AFGELOPEN JAAR

Nog een enorme mijlpaal afgelopen jaar was mijn eerste styling klus! Iets waarvan een heleboel mensen al eens tegen me hadden gezegd te moeten gaan doen. En iets waarvan ik dacht dat het nooit zou gebeuren. Tenslotte ben ik geen gediplomeerd stylist, doe ik alles wat ik doe vanuit gevoel. Dit was dus echt een droom die uitkwam voor mij. Want hoe tof is het als mensen zoveel vertrouwen in je hebben dat ze je helemaal je gang laten gaan in hun huis?! Nou heel tof kan ik je vertellen!! Wil je precies weten hoe het ging en wat het eind resultaat was? Dat kun je lezen in dit blog. Dit is trouwens niet iets waar ik me op wil gaan focussen. Maar het lijkt me zeker leuk om zo nu en dan te blijven doen.

Wat ik verder heel mooi vind om op terug te kijken zijn alle leuke ontmoetingen. Een aantal mensen die ik online heb leren kennen heb ik afgelopen jaar ook in real life mogen ontmoeten. Op een instagram meeting of gewoon bij iemand thuis.  Wie had kunnen denken dat instagram zulke leuke nieuwe mensen in mijn leven zou brengen. Toen Ik stopte met werken vanwege de zorg voor Ravi was ik best bang dat het af en toe eenzaam zou zijn. Maar niets is minder waar. Er zijn heel veel mooie contacten ontstaan, (online) vriendschappen zelfs. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ook voor komend jaar staan er al weer wat nieuwe ontmoetingen op de planning.

terugkijken op afgelopen jaar 2019
Foto gemaakt door Margriet de Jager voor de binnenkijker in Wonen&Co

DANK JULLIE WEL

En uiteindelijk zijn de mensen toch het belangrijkst. Mijn vrienden, familie, online contacten en jullie! Want zonder jullie zou ik geen blog maken over terugkijken op afgelopen jaar. Dan zat ik vast tevreden op de bank maar had ik al deze toffe dingen moeten missen. Daarom wil ik jullie allemaal heel erg bedanken. Voor het lezen van mijn blog, de leuke reacties en de persoonlijke berichtjes. Ook voor het volgen, liken en reageren op instgram. Daar waar het allemaal begon. Wie weet waar het alemaal nog heen gaat?! Ik hoop in elk geval dat ik jullie komend jaar weer mag inspireren en wens jullie allemaal een heel mooi 2020!!!

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Andrea de Groot

  Wat een jaar hè Min!! Ik ben retetrots op jou!! Je blog is heerlijk om te lezen en jij bent een top wijf! Blij dat ik je ken ❤️ Op naar een geweldig 2020!! Dikke kus Andrea XXX

  1. Mindy

   Aah dank je wel lieverd!! Dat is geheel wederzijds dat weet je❤ Ik ben ook blij en trots als ik terug kijk hoe ik ben gegroeid. En dankbaar voor mensen zoals jij die me in mezelf hebben laten geloven!!!!! Dikke kus terug xx liefs

 2. Super Mindy! Wat een mijlpalen en leuk om terug te blikken! Je doet het fantastisch en volg je heel graag op Insta en lees je blogs altijd met een grote glimlach! You go girl!!!

  1. Mindy

   Wat een ontzettend mooi compliment, dank je wel!!!❤

 3. Yolanda

  Mooi blog! En wat een fantastische reis heb je al gemaakt. Met het einde nog niet in zicht wens ik je een hele fijne jaarwisseling Mindy. Ik kijk uit naar een leuke ontmoeting ❤️

  1. Mindy

   Dank je wel lieverd!! Ik kijk er ook naar uit. Mooie jaarwisseling meis❤ xx

 4. Deense zomer

  Wat een mooie terugblik Mindy. Je werkt er hard voor en levert kwaliteit en inspiratie in woord en beeld. Ik wens je een creatief en inspirerend nieuw jaar met nog meer mooie dingen die op je pad komen. Het is je gegund! Xx Linda

  1. Mindy

   Wat lief Linda, dank je wel!! Daar ga ik zeker weer mijn best voor doen. Liefs xx

 5. Kimberley

  Laat die woorden in 2020 ook maar rollen want ik vind het heerlijk om je blogs te lezen!
  Liefs Kimberley

  1. Mindy

   Ah super lief Kimberley, dank je wel!!❤

Geef een reactie