ik verraste mijn vriendin met een makeover

Ik verraste mijn vriendin met een makeover

Door mijn werk als content creator heb ik het geluk regelmatig nieuwe producten voor in huis te mogen ontvangen. Dit is natuurlijk super leuk en elke keer als er wat nieuws geleverd wordt doe ik weer een gelukshuppel naar de deur. Voor mijn samenwerking met Made.com mocht ik deze keer iemand anders verassen met nieuwe producten. Ik verraste mijn vriendin met een makeover. Of beter gezegd een MADEover.

Als je me volgt op Instagram heb je het allemaal kunnen volgen. Van het moment dat ik vertelde over een samenwerking waar ik nog niks over kon zeggen tot het moment dat ik, voor camera, mijn vriendin verraste. Jeetje wat vond ik dat lastig! Inmiddels zijn we al 10 jaar dikke vriendinnen en delen we lief en leed met elkaar. Wat onze vriendschap zo bijzonder maakt is dat we enorm op elkaar lijken. We zijn geen typje blad voor de mond en geven elkaar onze ongezouten mening. Daar houden we van en dat maakt dat we elkaar volledig vertrouwen. Ik denk ook echt dat we alles van elkaar weten.

Hoe ik mijn vriendin verraste met een makeover

Dat we alles van elkaar weten dacht mijn vriendin waarschijnlijk ook, tot het moment dat ik haar verraste met een makeover van MADE. Toen MADE mij vroeg of er iemand in mijn omgeving was die ik graag zou verassen met een compleet nieuwe hoek in huis heb ik geen moment getwijfeld. Mijn  vriendin is begin dit jaar gescheiden. Dat betekende dus een nieuw plekje vinden voor haar en haar kids. Gelukkig vond ze een heel mooi huis en toen ze de sleutel kreeg zijn we daar volop aan de slag gegaan. Verven, behangen, we hebben er echt haar plek van gemaakt en het eindresultaat was echt geweldig!!

Het enige wat nog ontbrak was een eethoek die paste bij de rest van het huis. Naast lief en leed delen we ook de liefde voor een mooi, kleurrijk en uitgesproken interieur. De eethoek was echter meer landelijk dan kleurrijk te noemen. Steeds als we samen in een woonwinkel waren stond mijn vriendin verlekkerd bij de eettafels te kijken en had ze het over stoelen die ze graag zou willen. De makeover waar ik mijn vriendin mee verraste was dus echt een schot in de roos! Gelukkig maar, want hoewel ik haar natuurlijk goed ken is het toch altijd spannend of je het juiste hebt uitgezocht.

Van uitzoeken..

Van het moment dat MADE mij vroeg voor deze makeover samenwerking tot het moment dat ik mijn vriendin verraste zat ik in de zenuwen. En eigenlijk zelfs tot alle producten geleverd werden. Natuurlijk begon ik enthousiast op de website van MADE te zoeken naar een mooie tafel en bijpassende stoelen. Maar die knoop doorhakken was toch wel even anders dan wanneer je voor jezelf besteld. En nu had ik bovendien mijn vriendin niet om mee te sparren.. Dat het een ronde eettafel moest worden was zeker en toen ik tijdens het scrollen de Hampson ronde eettafel zag was deze keuze snel gemaakt.

Maar toen nog de stoelen.. Omdat mijn vriendin de eethoek ook gebruikt als werkplek voor haar studie moesten deze niet alleen mooi maar ook comfortabel zijn. Maar ook hier was ik overtuigd van mijn keus toen ik de Revy eetkamerstoelen zag. Mooi van vorm en duidelijk gericht op comfort en ook nog eens in de favoriete kleur van mijn vriendin! Naast een complete eethoek mocht ik dit van MADE aanvullen met toffe accessoires om het helemaal af te maken. Toen ik mijn vriendin verraste met een collage van de door mij bedachte makeover viel deze gelukkig goed in de smaak.

..tot het stylen

Dus hoewel die mogelijkheid er wel was hoefde er gelukkig niks veranderd te worden. De bestelling werd geplaats en toen was het wachten. Pakjes in ontvangst nemen en wachten.. Want hoewel ze inmiddels wist wat ze zou krijgen mocht mijn vriendin niks open maken. Ik had bedacht dat dat leuker was om samen te doen haha. En het is haar gelukt hoor. Naja enigszins dan, uiteindelijk bedacht ik dat het wel handig was als de bezorgers de verpakkingen weer mee konden nemen. Dus de meubels mochten alvast uitgepakt en op hun plek gezet worden. Super leuk om steeds foto’s te ontvangen wanneer er weer wat geleverd was!

Afgelopen zondag was het zo ver! Ik ging met een bos bloemen om het af te maken richting mijn vriendin. Samen pakten we de dozen met accessoires uit. Het mooie servies,  gouden bestek en de mooie bekers. Daarnaast nog een heerlijk zacht kussen en natuurlijk de vaas voor mijn bloemen. Samen stylden we zo de hele eethoek af. Zoals je kunt zien is het plaatje nu helemaal compleet. De eethoek maakt het mooie huis van mijn vriendin helemaal af. Ze is er onwijs blij mee en ik vond het super leuk om een samenwerking eens op deze manier in te mogen vullen. Wat vind jj van het resultaat?

Liefs Mindy

Like this article?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 22 reacties

  1. Mindy

   Jaaa echt hoor, zo leuk!!!!

 1. Marieke

  Super leuk Mindy! Wat een mooi gebaar en bijzonder iets om te doen!

  1. Mindy

   Jaa was echt heel tof om te mogen doen. Dank je wel voor je reactie!

 2. Carla

  Zo ontzéttend gaaf en passend geworden Min !
  Het filmpje met de verassing was ook zo ontroerend
  Lijkt me gewéldig om zo voor iemand uit te kunnen pakken!
  Groetjes Carla

  1. Mindy

   Jaa was echt mega leuk om te doen!! En wat is het goed geworden he? Plaatje is nu helemaal compleet

 3. Peet

  Het is super geworden! Mooie keuze! Wat een prachtig behang ook; weet je ook waar dat van is?

  1. Mindy

   Ja past er goed bij hé! Het behang is van de Praxis.

 4. Marloes

  Oh Mindy, zo mooi!! Alles past nu zo goed bij elkaar! Ik hoop dat jouw vriendin er ook heel blij mee is! (Kan me haast niets anders voorstellen)
  Goed gedaan hoor!!

  1. Mindy

   Jaaa ze is enorm blij!!! Het is gaaf geworden he

  1. Mindy

   Lief, dank je wel meis

 5. Marjolein

  Het is zo mooi geworden en het past zo goed. Ze heeft dit zo vreselijk verdiend. Superlief van jou en wat ongelooflijk fijn dat je dit voor haar hebt kunnen doen

  1. Mindy

   Jaaa was echt zo leuk!! Lief van je, dank je wel meis xx

 6. StyleBySyl Sylvia

  Wat is het mooi geworden Mindy! En hoe fijn dat je iemand zo blij heb mogen maken!! Geven is zo fijn.
  Liefs Sylvia X

  1. Mindy

   Ja echt hoor. Was zo ontzettend leuk om te doen!!!

  1. Mindy

   Ja goed he! Nu is het plaatje echt compleet

  1. Mindy

   Lief, dank je wel Carla!

 7. Noortje

  Wat een mooi geheel heb je er van gemaakt. Ik snap dat je hier blij van wordt.
  En jullie boffen met elkaar.
  Geniet ervan

  1. Mindy

   Ah dank je wel!! Jaa waardevolle vriendschap

Geef een reactie