inspiratie voor Wild Wonder

Hoe combineer ik Wild Wonder, Flexa Kleur van het jaar 2023

Als Flexa kleurvriend kijk ik elk jaar reikhalzend uit naar de nieuwe kleur van het jaar. Hoewel ik van te voren al zeker weet dat ik deze kleur in huis wil gaan combineren is het ook voor mij altijd een verassing. Dat betekend dus ook altijd even puzzelen waar de kleur past. Die puzzel van waar en met welke kleuren is voor veel mensen herkenbaar en daarom vertel ik je in dit blog hoe ik Wild Wonder combineer bij ons thuis.

maar hoe combineer ik Wild Wonder

Toen ik Flexa Kleur van het Jaar 2023 voor het eerst zag moest ik eerlijk gezegd best even wennen. Hoe zou ik Wild Wonder gaan combineren met mijn bestaande kleurenpallet. Als je me volgt op Instagram weet je dat ik vooral een grote liefde heb voor roze en paars tinten. Maar het leuke van elk jaar aan de slag gaan met de Kleur van het Jaar vind ik juist dat het verrast. Het daagt me uit om dingen te proberen en na te denken over hoe ik kleuren combineer en daar, in dit geval Wild Wonder aan toe kan voegen!

Hoe combineer ik Wild Wonder
Wild Wonder in ons kleurenpalet

de invloed van licht op Wild Wonder

Wild Wonder is een vrij zachte kleur en afhankelijk van het licht lijkt hij een beetje tarwe geel of pistache groen. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat de kleur het mooist tot zijn recht komt in onze keuken. Deze ligt op het noorden en door het koele licht oogt Wild Wonder daardoor wat groenig en tot mijn vreugde zag ik hoe mooi die tint combineert met een van de kunstwerken die ik in huis had. Deze brengt het geheel echt samen en zorgt ervoor dat dezelfde sfeer ontstaat als in de rest van ons huis.

ik combineer Wild Wonder ton sur ton

Omdat ik de kleuren in de keuken graag fris en rustig wilde houden besloot ik voor een ton sur ton effect door de oude vitrinekast ook een kleurtje te geven. Hoe mooie combineert Wild Wonder met de kleur Grungy Roots. Het zorgt voor een mooi rustig en warm geheel waarbij je nog alle kanten op kunt met meubels en accessoires. Deze kleur koos ik uit het Lush kleurenpalet. Dat is 1 van de 4 kleur paletten die Flexa dit jaar de Kleur van het Jaar presenteerde.

maar zo kan het ook

Mocht je er nog niet over uit zij  hoe jij Wild Wonder wil gaan combineren in huis dan zijn deze 4 paletten een enorme uitkomst. Elk palet bestaat uit 9 kleuren die allemaal een mooi geheel vormen met de Kleur van het Jaar. Het is dus gewoon een kwestie van kiezen voor de kleurtjes die jou het meeste aanspreken en beslissen of je Wild Wonder als baisis kleur of als accentkleur gaat gebruiken. That’s up to you 😉

Liefs Mindy

 

dit blog kwam tot stand in samenwerking met Flexa

Like this article?

Geef een reactie

Geef een reactie